Iznācis Yanas Kay un Intara Rešetina albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc uzvaras televīzijas šovā "Zvaigžņu lietus" dziedātāja Yana Kay un aktieris Intars Rešetins ierakstījuši kopā vairākas dziesmas, kuras tagad apkopotas mūzikas albumā "Kaut kas starp mums", informēja dueta pārstāvis Dmitrijs Smirnovs.

Pēc uzvaras televīzijas šovā Yana Kay un Rešetins sākotnēji laida klajā divas dziesmas - "Pieskāriens" un "Nepabeigtais skūpsts", kuras iekaroja Latvijas hitparāžu augšējās pozīcijas. Paralēli abi arī kopā aktīvi koncertēja, saņemot ielūgumus no visiem Latvijas nostūriem.

Dueta albums "Kaut kas starp mums" nācis klajā nepilna gada laikā. Tajā iekļautas tikai pašu dziedātāju sacerētās dziesmas. Albuma producēšanā piedalījusies profesionālu mūziķu komanda - Māris Priede, Artūrs Palkevičs, Džulians, kā arī itāliešu producents.

Yana Kay uzskata, ka šis viņai ir bijis jauna veida eksperiments, kā arī radošas brīvības pārpilna iespēja papildināt savu muzikālo daiļradi latviešu valodā, veltot to atbalstītājiem, kuri to sen jau bija gaidījuši. Savukārt Rešetins ir pārliecināts, ka, strādājot pie šī albuma izveides kopā ar Yanu Kay, viņš ir guvis ne tikai jaunu pieredzi, kura palīdzējusi pilnveidoties kā aktierim, bet arī pārliecību par to, ka, darot darbu no sirds, tā augļi ir daudz saldāki.

Dueta jaunā albuma "Kaut kas starp mums" prezentācija notiks 1.maijā klubā "Godvil".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu