Žūrija "Jaunajam vilnim" izvirza deviņus dalībniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pirmās dalībnieku atlases kārtas žūrija no Latvijas mūziķiem starptautiskajam populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis" izvirzījusi deviņus dalībniekus, informēja konkursa atlases kārtas koordinatore Nadežda Buharova.

Žūrija patlaban nākamajai konkursa kārtai ir izvirzījusi deviņus dalībniekus, taču tai pašā laikā paturējusi tiesības nākamajā kārtā izvirzīt vēl piecus dalībniekus, kuri patlaban vēl nav zināmi.

Par iespēju piedalīties šā gada "Jaunā viļņa" konkursā turpinās cīnīties dziedātāji Dainis Skutelis, Candy jeb Liene Bronuša, Aisha, Natalija Tumševiča, Elīna Silova, Annija Putniņa, Antra Stafecka, Kristīne Zaharova un Sintija Ģēģere.

Šo piektdien, 17.aprīlī, klubā "Godvil" notiks Eiropas dalībnieku atlase konkursam, kura laikā tiks izvēlēts arī konkursa dalībnieks no Latvijas.

Konkursa pirmajā atlases kārtā žūrija kopumā noklausījās 47 mūziķu sniegumu, un daudzi no tiem bija ļoti augstā līmenī. Piemēram, grupas "Triānas parks" dziedātāja Agnese Rakovska konkursā piedalījās arī pagājušajā gadā, un pa šo gadu viņa muzikāli ir ļoti augusi, tāpat ļoti labi bija grupas "PeR" puiši un dziedātāja Sabīne Berezina, kā arī citi dalībnieki, tādēļ žūrijai bija grūti izvēlēties, kurus virzīt tālāk, sacīja Buharova.

Kā ziņots, jau astoto gadu Jūrmalā no 28.jūlija līdz 2.augustam notiks gadskārtējais starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2009", kura organizatori ir maestro Raimonds Pauls, komponists Igors Krutojs un krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova sadarbībā ar Jūrmalas domi.

Pirmais konkurss notika 2002.gadā, kopš tā laika divas reizes ir uzvarējuši Latvijas pārstāvji - vokālā grupa "Cosmos" pirmo vietu šajā konkursā ieguva 2004.gadā, bet nākamajā gadā uzvaru izcīnīja dziedātājs Intars Busulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu