Amerikāņi atkal karo filmā «Act of Valor» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pārsteigumi Ziemeļamerikas kinoteātros nav notikuši un nedēļas spēcīgākie jaunumi tiešām ir spējuši ienest būtiskas izmaiņas ienesīgāko filmu saraksta augšgalā. Lielākos panākumus guvusi amerikāņu kara filma «Act of Valor», ziņo «kinokino.lv».

«Act of Valor» pārliecinošos līderos izvirzījās jau no piektdienas un savas pozīcijas stabili noturēja. Iekasēti 24,7 miljoni. Apmēram šādu līmeni prognozēja Ziemeļamerikas kino apskatnieki.

Foto: publicitātes

Turpinot uzrādīt ļoti stabilu sniegumu (tikai aptuveni 32% ieņēmumu kritums) trešo vietu ieņēmusi ģimenes piedzīvojumu filma «Ceļojums uz Noslēpumu salu» («Journey 2: The Mysterious Island»). Šoreiz iekasēti 13,5 miljoni, bet kopējā kase globālā mērogā nu jau ir krietni virs 200 miljoniem.

Pagājušo nedēļu līderiem - romantiskajai filmai «Zvērests» («The Vow») un Denzela Vašingtona (Denzel Washington) jaunākajam trillerim «Slepenā mītne» («Safe House») nācās atkāpties no savām pozīcijām. Slepenā mītne ar 11,4 miljoniem ieņēmusi ceturto vietu, bet «Zvērests» ar 10 miljoniem noslēgusi pirmo piecnieku (kopējā kase Ziemeļamerikā jau pārsniegusi 100 miljonus).

Pieticīgāk par prognozēm veicies pārējiem nedēļas jaunumiem «Wanderlust» un «Pazudusī». Komēdija «Wanderlust» ar 6,6 miljoniem ieņēmusi astoto vietu, bet trilleris «Pazudusī» ar 5 miljoniem tikai devītajā vietā.

Galveno lomu trillerī «Pazudusī» spēlē amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda (Amanda Seyfried), kura popularitāti iemantojusi ar filmām «Mamma Mia!», «Hloja», «Sarkangalvīte», «Laikā» un citām. Filmu veidojusi producentu komanda, kuru kontā ir tādi darbi kā «Ielu advokāts», «Adrenalīns» un «Tumsas pasaule».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu