Šovā šķiršanās: krīze Pujāta un Berezinas attiecībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdienas vakara Karstās sarunas «OKartes skatuves» ikdienā ienesa negaidīti karstas pārmaiņas - Pujāts paziņoja, ka viņa un Sabīnes attiecībās iestājusies pauze, vēsta šova mājaslapā pieejamā informācija.

Pēc Karsto sarunu sižeta, kurā Sabīne stāstīja par savu iepriekšējo pieredzi attiecībās, nevarēja nepamanīt, ka Pujāts nav īpaši apmierināts. Izrādījās, ka ne īpaši labas sajūtas puisi nomāc jau labu laiku. «Es nezinu... Man pēdējā laikā viss kļūst vienaldzīgs... Viss sakrājies,» sacīja Pujāts.

Viņš jau ilgāku laiku esot gaidījis, ka Sabīnes attieksme pret attiecībām mainīsies, bet viss izvērties savādāk nekā cerēts - solījumi mainīties tā arī neesot pildīti.

Par Pujāta paziņojumu šokēti bija visi dalībnieki, un

daži pat iebilda, vai tiešām šādas sarunas bija jārisina tiešraidē.

To, ka Pujāts mainījies, esot pamanījusi arī Sabīne, bet pēc šīvakara paziņojuma viņa sapratusi, ka Pujāts viņu pametis.

Sabīne Berezina
Sabīne Berezina Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Intervijā pēc Karstajām sarunām Pujāts šova balstiņai Harim atklāja, ka pēc rozā briļļu perioda viss izskatās savādāk - viņš sācis arvien biežāk ievērot lietas, kas viņam nepatīk. Turklāt pēc sižeta, kurā Sabīne savas iepriekšējās attiecības sauc par pieradumu, Pujāts sapratis, ka viņš neko tādu pēc sešiem gadiem dzirdēt negrib.

Jautāts, vai tas nozīmē, ka viņi vairs nav kopā, Pujāts, pēc ilgas klusēšanas apstiprināja, ka šobrīd attiecībās iestājusies pauze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu