UKTop40: Radiohead debitē 1. vietā (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu eksperimentālā rokgrupa Radiohead ar savu jaunāko studijas veikumu "In Rainbows" šonedēļ Apvienotajā Karalistē numur 1.

Plate, kas digitālā formātā klausītājiem bija pieejama jau kopš pagājušā gada oktobra grupas interneta mājas lapā, turklāt par cenu, ko varēja izvēlēties katrs interesents pats, izdota arī fiziskā skaņas nesējā. "In Rainbows" disks šonedēļ izrādījies vienīgais jaunums visā albumu top40.

Interesanti, ka nesen kādā intervijā grupas līderis Toms Jorks (Thom Yorke) atklājis, ka tikai 15 cilvēki ir samaksājuši pilnu cenu par "In Rainbows" lejupielādi. Grupas cienītājiem bija iespēja izvēlēties no iespējas lejupielādēt dziesmas bez maksas vai lejupielādēt plati par iespējamo maksimālo cenu - gandrīz 100 mārciņām.

"£ 99.99 - tas bija limits, un šādu summu samaksājuši 15 cilvēki," Jorks komentējis. "Un es zvēru, ka grupas dalībnieki nav šo cilvēku skaitā."

Apvienotās Karalistes pēdējo nedēļu līdere Leona Luisa (Leona Lewis) ar debijas plati "Spirit" noslīdējusi uz 3. vietu, 2. vietā priekšā palaižot Take That puišus ar "Beautiful World".

Tikmēr singlu topā realitātes šova "X-Factor" uzvarētājs Leons Džeksons (Leon Jackson) ar Ziemassvētku dziesmu "When You Believe" saglabājis pirmo vietu.

Britnijas Spīrsas (Britney Spears) jaunākais singls "Piece Of Me" debitējis 19. vietā, savukārt The White Stripes ar "Conquest" - 30. vietā.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu