«OKartes skatuvē» viesosies Raimonds Pauls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šonedēļ šova «OKartes skatuves» dalībnieki ir patīkama satraukuma pārņemti, jo piektdienas, 24.februāra, lielā koncerta tiešraidē pulksten 20.40 viņi uzstāsies kopā ar leģendāro latviešu komponistu Maestro Raimondu Paulu, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Šī nedēļa šova «OKartes skatuve» dalībniekiem ir pagājusi, gatavojot priekšnesumus Raimonda Paula dziesmām, kas radītas tieši pēdējo piecu gadu laikā. Četriem dalībniekiem Maestro uzticējis izpildīt pilnīgi jaunas dziesmas.

Raimonds Pauls savā ilgajā darba mūžā ir atklājis neskaitāmi daudz talantīgu dziedātāju un palīdzējis viņiem veidot tālāko karjeru, tieši tāpēc muzikālā šova «OKartes skatuve» dalībniekiem ir īpašs satraukums. «Jauniešiem jāapzinās, ka, iespējams, tieši šīs viņiem veltītās Raimonda Paula piecas minūtes var izrādīties ļoti nozīmīgas.

Šova dalībniekiem ir jāizmanto katra iespēja uzklausīt komponista ieteikumus, jo tie ir balstīti uz lielu pieredzi,»

saka repertuāra direktors Guntars Račs.

Komponists Raimonds Pauls «OKartes skatuves» dzīvoklī pirmo reizi viesojās pagājušajā nedēļā, kur jau pirmajā tikšanās reizē viņš deva vērtīgu padomu: «Pēdējā laikā jūs arvien vairāk komponējat un izpildāt dziesmas svešvalodā. Esam palikuši pusotrs miljons latviešu, tādēļ jāpierāda, ka varam dziedāt arī savā dzimtajā valodā!»

Visi jaunie mūziķi tikšanos ar Raimondu Paulu uztvēra kā lielu pagodinājumu un nenovērtējamu iespēju. Īpaši emocionāla šī tikšanās bija Antrai – Maestro viņu uzslavējis par ceturtā «OKartes skatuves» koncerta uzvaras dziesmas «Nepasauc, nepiesauc» izpildījumu, un tas meitenei nozīmē ļoti daudz.

Guntars Račs, šīs nedēļas visu sagatavoto skaņdarbu tekstu autors, par gaidāmo koncertu saka: «Tās būs jautras un arī liktenīgi melodiskas, pārsvarā maz zināmas dziesmas no pēdējiem trīs mūsu kopīgi radīto dziesmu albumiem.»

Kuri dalībnieki iekaros izcilā komponista simpātijas, varēsim vērot jau šo piektdien, 24. februārī, «OKartes skatuves» īpašajā Raimonda Paula nedēļas koncertā.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 pulksten 20.40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu