EMI: Radiohead pieprasīja 10 miljonu vērtu līgumu (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan Radiohead nesen piedāvāja savu jauno albumu lejupielādei par fanu izvēlētu cenu, naudas kāre grupai nav sveša.

Radiohead iepriekšējās ierakstu kompānijas „Parlophone” pārstāvis pastāstījis laikrakstam „The Times”, ka grupa noraidījusi piedāvājumu pagarināt līgumu par 3 miljoniem mārciņu, bet pieprasījusi 10 miljonus.

„Viņi prasīja neparasti lielu naudas summu un mēs neuzskatījām, ka mūsu pārējiem māksliniekiem būtu jāsedz viņu izdevumi,” situāciju skaidro „Parlophone” pārstāvis.

Savukārt Radiohead menedžments noliedzis šo informāciju, paziņojot, ka ierakstu kompānija nav uztvērusi divpusējās sarunas nopietni un ar šādu attieksmi tā nākotnē varētu zaudēt vēl citus savus populārākos māksliniekus. Tikmēr Radiohead saņēmuši arī pārmetumus par pārāk dārgām koncertu biļetēm. Šogad gaidāmās Lielbritānijas turnejas biļešu vidējā cena ir aptuveni 42 mārciņas, kas ir krietni dārgāk nekā Prinsa pagājušā gada koncertu sērijas un citu mūziķu koncertu biļetēm.

„Mēs negatavojamies doties turnejā, lai zaudētu naudu. Augsta līmeņa šova sarīkošana izmaksā dārgi. Cena ir adekvāta citu līdzīga statusa mākslinieku koncerta biļešu cenai,” komentējis Radiohead menedžmenta pārstāvis Braiss Edžs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu