Šovā uzvar Buks, pirmo reizi uzvarētāju trijniekā - Lingita

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektais «OKartes skatuves» koncerts, kas izskanēja 17. februāra vakarā, pēc divu koncertu pārtraukuma uzvaru atkal atnesa dziedošajam ugunsdzēsējam Jānim Buķelim jeb Bukam. Vēl jo īpašāks koncerts izvērtās Lingitai - viņa pirmo reizi iekļuva godalgoto trijniekā.

Buks šajā koncertā uz skatuves kāpa pirmais un atklāja vakaru ar «Līvu» spēcīgi latvisko «Zābaku dziesmu». Žūrija, kurā šonedēļ bija Guntars Račs, Ieva Kerēvica un Kārlis Būmeisters, viņa uzstāšanos novērtēja ar 27 punktiem. Šis punktu skaits Bukam žūrijas vērtējuma tabulā deva otro vietu, bet skatītāji viņu pārcēla uz uzvarētāja pakāpiena.

Uzvarētāja kreklu Buks nēsāja arī pēc pirmajiem diviem šova koncertiem, bet pēc tam uz divām nedēļām stafeti bija nodevis Antrai. Pagaidām tikai viņi divi ir bijuši koncerta uzvarētāju godā.

Šajā koncertā Antra vienīgā līdzās latviešu tautas iemīļotiem hitiem uzdrošinājās dziedāt pilnīgi jaunu dziesmu «Maldugunis dzēšot», kurai pati rakstījusi mūziku, bet viņas mamma Ilze Mūrniece vārdus. Žūrija Antrai deva visaugstāko novērtējumu šajā koncertā - 29 punktus. Bet žūrijas un skatītāju kopvērtējumā viņa ierindojās augstajā otrajā vietā.

Pavisam īpašs piektais koncerts izvērtās trešās vietas ieguvējai Lingitai - skatītāji viņas dziedāto atmodas himnu «Manai tautai» novērtēja īpaši augstu, ļaujot Lingitai pirmo reizi iekļūt godalgoto trijniekā.

Diemžēl, kā katru piektdienu, diviem dalībniekiem koncerts ir neveiksmīgs, jo pēdējo divu vietu ieguvējiem sestdienā jāsēžas izbalsošanas krēslos un jācīnās par palikšanu šovā.

Šoreiz šie divi ir Madry un Kašers.

To, kurš trešais sēdīsies izbalsošanas krēslos, uzzināsim sestdien plkst. 18.10.

Sestdien plkst. 20.40 Kanāls 2 tiešraidē sāksies lielā izbalsošana - tad tikai skatītāji ar savu telefonbalsojumu lems, kuri dalībnieki šovā paliks, bet kuram būs jāaiziet.

Vietas koncertā

1. Jānis Buķelis

2. Antra Stafecka

3. Lingita Lina Bopulu

4. Toms Bokums

5. Marta Ritova

6. Mārtiņš Ruskis

7. Kristaps Pujāts

8. Sandija Vīgante

9. Sabīne Berezina

10. Oskars Deigelis

11. Kaspars Blūms-Blūmanis

12. Madara Grēgere

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu