Rīgā notiks radošās izcilības festivāls "ADwards 2009" (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. un 19.martā, Rīgā norisināsies "Latvian Art Director Club" (LADC) organizēts radošās izcilības festivāls "ADwards 2009", informēja LADC pārstāve Zane Bērziņa.

18.martā bārā "Star Launge", kas atrodas viesnīcā "Albert Hotel", tika atklāta festivālam "ADwards" pieteikto darbu izstāde, savukārt 19.martā viesnīcas telpās visas dienas garumā notiks "ADwards" organizēti semināri.

Dienas pirmajā pusē notiks Latvijas Institūta rīkota diskusija "Latvijas tēls: ko sakām, ja nav ko teikt?", pēcpusdienā notiks festivāla radošā daļa, kuras laikā paredzētas lekcijas un semināri pasaulslavenu un atzītu reklāmas speciālistu vadībā, bet vakarā klubā "Godvil" notiks festivāla uzvarētāju apbalvošanas ceremonija.

Festivāla laikā labākie Latvijas reklāmas un dizaina mākslinieki cīnīsies par festivāla "Meistarības ordeņiem".

Radošās izcilības festivāla "Meistarības ordeņus" būs iespējams iegūt 15 dažādās kategorijās - integrētās kampaņas, televīzijas un drukātā reklāma, tiešais mārketings, sociālā reklāma, grafiskais un iepakojuma dizains, fotogrāfija, animācija, interaktīvais un industriālais dizains, plakāti un vides reklāma, vides objekti, radioreklāma un reklāmas teksts.

Radošās izcilības festivālam "ADwards 2009" iesniegtos darbus vērtēs kompetenta žūrija, kuras pārstāvji būs pasaulē pazīstami reklāmas speciālisti. Kopā ar Latvijas vadošo reklāmas aģentūru vadītājiem ārzemju žūrijas pārstāvji noteiks un ar "ADwards" ordeņiem apbalvos labākos pagājušā gada Latvijas reklāmas un dizaina darbus.

Par "ADwards 2009" žūrijas prezidentu šogad izvēlēts viens no Eiropas pazīstamākajiem reklāmas speciālistiem - Joakims Jonasons. Žūrijā darbosies arī "Leo Burnett Brasil" radošais viceprezidents, viens no visvairāk godalgotajiem Brazīlijas reklāmas tekstu autoriem Rui Lindenbergs, reklāmas aģentūras "TBWA" radošais direktors un vadītājs Kai Rofens, Berlīnes reklāmas aģentūras "Jung von Matt/Spree" radošais direktors Mišels Haslers, kā arī vadošo Latvijas reklāmas aģentūru pārstāvji - Latvijas Reklāmas asociācijas prezidents un aģentūru grupas "MMS Communications Latvia" direktors Ģirts Ozols, "DDB Latvija" direktors Andris Rubīns, "Domino BBDO" līdzdibinātājs un stratēģiskās plānošanas direktors Zigurds Zaķis, aģentūras "Airport" radošais direktors un tekstu autors Edgars Šubrovskis, "Young&Hungry" radošais direktors Māris Upenieks un "McCann Erikson Rīga" radošais direktors Voldemārs Dūdums.

LADC radošās izcilības festivālu "ADwards" organizē jau ceturto gadu pēc kārtas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu