«Okartes skatuvi» pamet Anete Volmane

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no personīgā arhīva

Šonedēļ izbalsošanas raidījumā skatītāji lēma, ka šovu pamet iepriekšējās OKartes skatuves sezonas uzvarētājgrupas «Jātnieki» dalībniece Anete, vēsta informācija «Okartes skatuves» mājaslapā.

Izbalsošanas krēslos sestdien sēdēja koncerta neveiksminieces Madry, Anete un Lingita, kuru ar sešām balsīm dalībnieki izbalsoja iekšējā balsojumā. Šoreiz, balsojot par Lingitu, dalībnieki kā iemeslu vairs neminēja meitenes veselības stāvokli, bet gan vokālās prasmes.

Visu izbalsošanas laiku skatītāji vienlīdz sparīgi atbalstīja visas trīs meitenes, kas cīnījās par palikšanu šovā, un kopumā telefonbalsojumā tika nodotas 8168 balsis.

Īpaši emocionāla bija balsošanas raidījuma pēdējā daļa - dalībnieki, uzzinājuši, ka viņiem jāšķiras no Anetes, saskuma un daudzi, atvadoties no meitenes, apraudājās. Arī Anetei aiziešana bija saviļņojoša: pēdējā intervijā viņai acīs saskrēja asaras, tomēr meitene atzina, ka tas nav aiziešanas, bet gan emocionālā vakara dēļ.

Aneti šovā nomainīja puisis ar ģitāru plecā - 20 gadus vecais Toms Bokums.

Izbalsošanas vakara rezultāti:

Lingita - 2800 balsis;

Madry - 2761 balss;

Anete - 2617 balsis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu