«OKartes skatuves» koncertā - dziesmas par mīlestību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«OKartes skatuves» dalībnieki šīs nedēļas koncertā par godu Valentīndienai izpildīs latviešu un pasaules visu laiku skaistākās mīlas dziesmas. Koncertu tiešraidē varēs vērot šovakar plkst. 20.40 kanālā LNT un izklaides Kanālā 2, informē LNT pārstāve Ingūna Sermole.

Koncertā skanēs gan pasaulē populāras un laika gaitā iemīļotas dziesmas, gan kompozīcijas, kas kļuvušas pazīstamas nesen. Tās būs visu laiku smeldzīgākās mīlas dziesmas – no Elvisa Preslija «Love Me Tender» līdz Kristapa Pujāta rudens sezonas «OKartes skatuvē» grupas «4vēji» sastāvā radītajam superhitam «Vēl tevi mīlēt».

Pirmo reizi šajā koncertā skatītājiem būs iespēja vērtēt «OKartes skatuves» šova jaunās dalībnieces Sandijas Vīgantes vokālu. Viņa mūs uzrunās, dziedot «Čikāgas piecīšu» skaisto mīlas dziesmu «Mūsu mīlestība». Visiem dalībniekiem tiek gatavotas īpaši mīlestības dienas tematikai pieskaņotas priekšnesumu horeogrāfijas pasniedzējas, deju studijas «Body&Soul» vadītājas Līgas Libertes vadībā.

Pēc koncerta dalībnieki kopā ar faniem un draugiem atpūtīsies izklaides Kanāla 2 bārā, Elijas ielā 17. Kā vienmēr, šo ballīti šova dalībnieki gaida jo īpaši, jo tā ik nedēļu ir vienīgā reize, kad viņi var satikt ģimeni un draugus.

Koncertu tiešraidē šovakar plkst. 20.40 varēs vērot kanālā LNT un izklaides Kanālā 2, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, - izklaides Kanālā 2.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu