Klubā "Godvil" koncertēs grupa "Bi-2"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8.martā klubā "Godvil" notiks Krievijas rokgrupas "Bi-2" koncerts, kurā tā prezentēs savu jaunāko albumu.

"Bi-2" noteikti ir viena no Latvijas klausītāju vidū populārākajām Krievijas rokgrupām, un arī "Bi-2" dalībniekiem Rīga ir kļuvusi par vienu no iemīļotākajām pilsētām, kur atgriezties vēl un vēl.

Iepriekšējais "Bi-2" albums, pirms diviem gadiem izdotais "Moloko", pēc kritiķu domām, iezīmējis nozīmīgu pagrieziena punktu grupas daiļradē. Kā komentē žurnāls "Time Out", tas ierindojis "Bi-2" to nedaudzo Krievijas mūziķu skaitā, kas savā mūzikā tradicionālās roka vērtības apvieno ar modernām stilistiskām tendencēm, sākot ar postpunk un beidzot ar new-rave.

Šo stingri nosprausto kursu turpina arī gaidāmais "Bi-2" albums, kura pēdējā apstrāde patlaban notiek "Toyland Recording Studio" studijā Austrālijā. Jaunā albuma nosaukums un tā izdošanas datums šobrīd vēl tiek turēts noslēpumā, taču droši ir zināms, ka Latvijas melomāni būs vieni no pirmajiem, kam būs iespējams noklausīties jaunās dziesmas "dzīvajā izpildījumā".

Cita starpā 2008.gada oktobrī kā žurnāla „Time Out” pielikums iznācis grupas "Bi-2" EP jeb minialbums, kurā iekļauts gaidāmā albuma pirmais singls „Mūza”, kā arī 8 jaunas kompozīcijas, kas nebūs dzirdamas jaunajā albumā. Taču, tā kā žurnāla eksemplāru skaits ir ierobežots, šis minialbums jau tagad uzskatāms par retumu.

Janvārī grupa devās uz Austrāliju, lai pabeigtu jauno albumu. Mūziķi atklāj, ka tas būšot ļoti daudzveidīgs. Lai arī stilistiski dzirdēsim veco labo "Bi-2", tomēr kopējais skanējums kvalitātes ziņā būšot pakāpi augstāks nekā iepriekš, tādēļ grupas dalībnieki ir ļoti apmierināti ar paveikto.

Koncerta apmeklētājiem Rīgā būs lieliska iespēja novērtēt grupas jaunākās dziesmas, kas iekļautas rudenī izdotajā EP un vēl neiznākušajā albumā, gan arī dziedāt līdzi iemīļotākajiem hitiem, kas radīti jau pirms vairākiem gadiem. Protams, netrūks arī dažādu muzikālu pārsteigumu. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu