Apprecas «Okartes skatuves» mīlas pāris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / "Okartes skatuve"

«OKartes skatuves» dzīvoklī nosvinētas kāzas - apprecējies šova mīlas pāris Sabīne un Pujāts, vēsta «Okartes skatuves» pārstāvji.

Kāzas tika svinētas naktī pēc koncerta, un skaistā notikuma iniciators bija līgavainis - Pujātu ļoti sajūsmināja, cik skaista Sabīne izskatās krāšņajā koncerta kleitā, un viņš nolēma, ka nav vērts vairs kavēties.

Jauno pāri salaulāja ugunsdzēsējs Jānis Buķelis, kā viņš smejas - ugunsdzēsējam šovā ir tādas pašas pilnvaras kā kapteinim uz kuģa.

Dziedātāja Sabīne Berezina jau pirms dalības šovā «OKartes skatuve» sevi bija pieteikusi Latvijas mūzikas dzīvē, bet šova pirmajā sezonā plūca uzvaras laurus, muzicējot grupas «Jātnieki» sastāvā. Savukārt Liepājas teātra aktiera Edgara Pujāta dēls Kristaps Pujāts mācījies akadēmisko dziedāšanu Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolā, bet «OKartes skatuves» pirmajā sezonā muzicēja grupā «4 Vēji».

To, kā noritēja kāzas, kā jūtas jaunais pāris un kāzu viesi, skatieties tiešraidē izklaides kanālā Kanāls 2 šovakar šova Karstajās sarunās pulksten 21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu