Gada ziņu raidījums "900 sekundes"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas žurnāla "Rīgas Viļņi" organizētajā nacionālās televīzijas skatītāju balvas "Zelta vilnis" balvu nominācijā "Gada ziņu raidījums" saņēmis LNT raidījums "900 sekundes", par gada analītisko raidījumu nosaukts kanāla "TV3" raidījums "Nekā personīga".

"Gada dokumentālais raidījums" - LNT raidījums "Degpunktā", "Gada sarunu raidījums" - "Kas notiek Latvijā?", kas skatāms Latvijas Televīzijas 1. kanālā (LTV1), "Gada kultūras raidījums" - LTV1 raidījums "100 g kultūras".

Nominācijā "Gada izklaides raidījums" uzvaru ieguvis "TV3" raidījums "Dziesmu duelis", "Gada gardēžu raidījums" - "Sirmā ēdienkaratē" kanālā LNT, "Gada dzīvesstila raidījums" - "Mājokļa jautājums" kanālā LNT, bet "Gada televīzijas spēle" - "Vai esi gudrāks par piektklasnieku?" kanālā "TV3".

Nominācijā "Gada muzikālais šovs" balvu ieguvis kanāla "TV3" raidījums "Koru kari", "Gada realitātes šovs" - "Ekspedīcija. 1000 jūdzes", kas skatāms LTV 7.kanālā, "Gada translācija" - XXIV Vispārējie latviešu Dziesmu svētki un XIV Deju svētki kanālā LTV1, bet nominācijā "Gada seriāls" balvu ieguvis LTV1 seriāls "Neprāta cena".

Par gada speciālizlaidumu atzīts LNT raidījums "Labestības diena", par gada producentu - Niks Volmārs no LNT, par gada režisori - Inta Gorodecka, par gada televīzijas seju - Māris Grigalis no LNT, bet par gada debiju atzīts Zigfrīds Muktupāvels kanālā "TV3".

Par nominācijas "Gada kaitinošākais raidījums" uzvarētāju atzīts LNT raidījums "Latvijas princese".

Kopumā žurnāls "Rīgas Viļņi" piešķīris 19 nacionālās televīzijas skatītāju balvas "Zelta vilnis" un par saviem mīļākajiem un kaitinošākajiem raidījumiem balsoja 88 252 televīzijas skatītāji.

Žurnāls "Rīgas Viļņi" balvas labākajiem, interesantākajiem, spilgtākajiem vietējo telekompāniju projektiem un televīzijas personībām piešķir jau otro gadu.

"Šogad par saviem mīļākajiem un kaitinošākajiem televīzijas raidījumiem un to vadītājiem savu viedokli izteica aptuveni 90 000 televīzijas skatītāju. Tas ir vērā ņemams skatītāju daudzums, kuru viedoklī ieklausoties, Latvijas televīzijas kompānijām būs par ko padomāt, lai turpmāk īstenotu vēl kvalitatīvākus, mūsdienīgākus un radošākus projektus," uzsvēra izdevniecības "Rīgas viļņi" valdes priekšsēdētāja Aija Simsone.

Balvas "Zelta vilnis" ieguvējus noteica nevis daži eksperti, bet gan plašs skatītāju loks, kuru vidū ir žurnāla "Rīgas Viļņi" pērn izveidotā televīzijas akadēmija 100 cilvēku sastāvā un televīzijas skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu