Biļešu pārdošana uz Bočelli koncertu - 25.februārī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biļešu tirdzniecība uz 5.septembrī plānoto pasaulslavenā tenora Andrea Bočelli koncertu Rīgā sāksies nevis 5.februārī, kā tas bija plānots iepriekš, bet 25.februārī, informēja koncertaģentūras "Makroconcert" sabiedrisko attiecību menedžere Inese Rutkovska.

Iepriekš paredzētais biļešu tirdzniecības sākums pārcelts par 20 dienām vēlāk, jo ilgāku laiku par plānoto ir aizņēmusi koncerta norises vietas - Mežaparka Lielās estrādes - plāna saskaņošana ar dziedātāja menedžmenta pārstāvjiem.

"Kā zināms, Andrea Bočelli koncertos vislielākā uzmanība tiek pievērsta skaņas kvalitātei katrā sēdvietā, un tas prasa rūpīgu un detalizētu gatavošanos katrai uzstāšanās reizei. Šobrīd saskaņošana veiksmīgi noslēgusies, garantējot, ka arī Latvijā klausītāji varēs baudīt visaugstākā līmeņa šovu," pastāstīja Rutkovska.

Biļešu tirdzniecība uz koncertu sāksies 25.februārī plkst.10 visās "Biļešu servisa" kasēs. Saskaņā ar līgumu, kas noslēgts ar dziedātāja pārstāvjiem, tiks pārdots limitēts skaits ieejas biļešu, līdz ar to koncertu varēs apmeklēt ne vairāk kā 15 000 skatītāju.

Kā ziņots, dziedātājs sniedz tikai desmit koncertus gadā, un viens no tiem septembrī notiks Rīgā.

Andrea Bočelli ir uzstājies duetā kopā ar tādām izcilākajām pasaules zvaigznēm kā Selīnu Dionu, Sāru Braitmenu, Bono, Martu Sančesu, Stingu, Kristīnu Agileru, Stīviju Vonderu un citiem izciliem un pazīstamiem māksliniekiem.

1999.gadā dziedātājs saņēmis prestižo "Grammy" balvu. Tas bija īpašs notikums, jo pirmo reizi 38 gadu laikā šo balvu piešķīra klasiskās mūzikas izpildītājam.

Neilgi pēc savas 50. dzimšanas dienas, pagājušā gada rudenī, neredzīgais dziedātājs izdevis savu jaunāko albumu ar nosaukumu "Incanto". Albumā iekļautas dziesmas, kas dziedātājam mīļas kopš bērnības un ko viņš savulaik klausījies slavenāko 20.gadsimta vidus tenoru izpildījumā. Albumu "Incanto" augstu novērtējuši gan kritiķi, gan dziedātāja fani visā pasaulē. Mēneša laikā pēc tā izdošanas pārdots vairāk nekā miljons albuma kopiju.

Bočelli sniedz ļoti maz koncertu, tādēļ ikviena viņa uzstāšanās, kurā dziedātājs izpilda gan populāras dziesmas, gan ārijas no slavenākajām operām, ir īpaši gaidīta. Par dziedātāja milzīgo popularitāti liecina arī statistika - kopš viņa muzikālās karjeras sākuma visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 65 miljoni viņa ierakstu, apgalvoja Rutkovska.

Koncertā Rīgā Bočelli izpildīs galvenokārt dziesmas no jaunākā albuma, taču klausītājiem noteikti būs iespējams dzirdēt arī izcilākās kompozīcijas no dziedātāja iepriekšējo gadu repertuāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu