«Runcis Zābakos» atgūst pirmo vietu Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā aizvadīta ļoti plaši apmeklēta nedēļas nogale, bet par lielāko nedēļas pārsteigumu parūpējusies animācijas filma «Runcis Zābakos» («Puss in Boots»), kas, uzrādot izcilu apmeklētības kāpumu, atgriezusies pirmajā vietā. Apsteidzot pat lieliski startējušo Stīga Lārsona detektīva ekranizāciju «Meitene ar pūķa tetovējumu» («Girl With the Dragon Tattoo»), ziņo «kinokino.lv».

«Runča Zābakos» apmeklētība šajā nedēļas nogalē sasniegusi 9342 cilvēkus, kas ir izcils rezultāts, ņemot vērā, ka šī bija jau trešā nedēļas nogale uz ekrāniem. Uzrādīts apmēram 50% apmeklētības kāpums, bet kopējais pārdoto biļešu skaits uz šo animācijas lenti jau pārsniedz 55 tūkstošus.

Pavisam nedaudz līderim zaudē vienīgais nedēļas jaunums, Deivida Finčera trilleris «Meitene ar pūķa tetovējumu». Arī šī filma uzrādījusi pat negaidīti augstu apmeklētību, uz to pārdotas 9215 biļetes. Šāds apmeklētības līmenis apstiprina ekspertu izteikto minējumu, ka filma kļūs par pirmo lielo šā gada hitu Latvijas kinoteātros. Kopējai tās apmeklētībai noteikti vajadzētu pārsniegt 30 tūkstošus.

Uzreiz uz trešo pozīciju nācās atkāpties vēl nesenajam līderim - Gaja Ričija (Guy Ritchie) piedzīvojumu filmai «Šerloks Holmss: ēnu spēle» («Sherlock Holmes: A Game of Shadows»). Šoreiz to noskatījušies 5812 cilvēki, tātad filmai bijis aptuveni 50% apmeklētības kritums (te gan jāņem vērā, ka pirmās nedēļas nogales rezultātam klāt nāca arī ziņkārīgo seansi). Īsā laikā filmu noskatījušies jau gandrīz 30 tūkstoši skatītāju.

Nākamās divas pozīcijas, noslēdzot pirmo piecnieku, ieņem divas komēdijas no Krievijas. Attiecīgi «Eglītes 2» (2366 skatītāju) un «Par ko vēl runā vīrieši» (2213 skatītāju). Abas filmas uzrādījušas apmeklētības kāpumu.

Kopējais skatītāju skaits šajā nedēļas nogalē bijis 38 222. Šo rezultātu būs grūti pārspēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu