Ozoliņa pilnmetrāžas filmas "3 of Us" montāža (48)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors un producents Miks Ozoliņš ir sācis filmas "3 of Us" montāžu studijā "Warner Brothers".

Šobrīd pilnmetrāžas filmu "3 of Us" studijā "Warner Brothers" Ozoliņš apstrādā kopā ar montāžas inženieri Krispinu Strazeru, kurš veidojis pašreiz kinoteātros skatāmo Gaja Ričija kriminālkomēdiju "Rokenrolleris" ("RocknRolla") un Stīvena Spīlberga producēto trilleri "Ērgļa acs" ("Eagle Eye").

Filmas mūzikas komponists Džozefs Debīsī arī ir no "Warner Brothers", viņš paralēli Ozoliņa filmai komponējot mūziku brāļu Vačovsku producētajam grāvējam "Ninja Assassin". Debīsī kontā ir vairākas Holivudas filmas, tostarp arī 1987.gada klasika "Dirty Dancing" jeb "Netīrās dejas".

Pirms dažām dienām filmas producente un galvenās sieviešu lomas atveidotāja Agnese Zeltiņa kopā ar pārējiem ekrāna partneriem veica balss ierakstu jaunākajā "Warner Brothers" skaņu studijā Holivudā, kurā savu kāju paspējis spert vien Als Pačino, norādīja Pētersone.

Ozoliņš apgalvoja, ka darboties studijā "Warner Brothers" bija viņa mērķis, kas piepildījās ātrāk, nekā bija gaidīts, - jau ar pirmo filmu. "Ēst pusdienas pauzē blakus Endijam Garsijam, pa ceļam uz darbu satikt Maiklu Klarku Dankanu, strādāt telpā, kurā montēja "Oušena duci", kamēr mums blakus telpā montē jaunāko "Terminatoru", ir iedvesmojoši," uzsvēra Ozoliņš.

Ozoliņa pirmās pilnmetrāžas kinofilmas "3 of Us" uzņemšana, kas notika filmēšanas paviljonā Losandželosā un Santa Klaritas ielejā netālu no Losandželosas, tika pabeigta pagājušā gada beigās. Filmas scenāriju Ozoliņš uzrakstījis pēc veiksmīgās igauņu dramaturga Jāna Tjates lugas "Bungee Jumping" motīviem. Filmā "3 of Us" galvenajās lomās ir Agnese Zeltiņa, Loklins Munro, Roberts Paiks Daniels un komiķis Dīrejs Deiviss. _____________________________________________________________

Atliek tikai cerēt, ka filmas jēdzīgums nebūs pakārtots atpazīstamības fetišam, kur vissvarīgākais ir plaša informācija par filmu, iesaistītajiem aktieriem un montāžas telpām, nevis pati filma.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu