Skorsēze sadarbībā ar Miku Džegeru radīs filmu par rokenrolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinorežisors Mārtins Skorsēze negrasās dusēt uz lauriem pēc prestižās "Oskara" balvas saņemšanas.

Divas dienas pēc balvu pasniegšanas ceremonijas Skorsēze paziņojis par plāniem sākt jaunu filmu "The Long Play" par rokenrolu, sadarbojoties tās tapšanā ar Miku Džegeru.

Kā teikts kinostudijas "Paramount" izplatītajā paziņojumā, filmā tiks atainoti notikumi trīs gadu desmitu garumā.

Kinolentes pamatā būs Džegera ideja, un mūziķis būs tās līdzproducents. Pagaidām netiek ziņots, vai pats Džegers arī parādīsies uz ekrāna.

Skorsēze un Džegers nesen sadarbojās dokumentālajā filmā par "Rolling Stones" koncertu Ņujorkas teātrī "The Beacon", kas tiks izdota šogad.

Kā jau TVNET iepriekš ziņoja, Losandželosā kino industrijas prestižo "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā triumfēja amerikāņu kino veterāns Mārtins Skorsēze, kurš ieguva balvu kā labākais režisors, bet viņa veidotā lente "The Departed" ("Atkritēji") izpelnījās labākās filmas titulu.

Šis Skorsēzem ir pirmais "Oskars" viņa vairāk nekā 40 gadus ilgajā karjerā kino, lai gan režisora kontā līdz šim bijušas septiņas ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas - piecas kā režisoram un divas kā scenāristam.

Skorsēzes filma, kas ir 2002.gada Honkongas trillera "Infernal Affairs" jauna ekranizācija, stāsta par detektīvu, kas iefiltrējas Bostonas noziedznieku bandā, kuru vada Frenks Kostello. Likuma sargu filmā attēlo Leonardo di Kaprio, bet viņa partneris noziedznieku vadoņa lomā ir Džeks Nikolsons. Kopumā filma saņēma visvairāk apbalvojumu - četrus "Oskarus", pievienojot arī balvu par labāko adaptēto scenāriju un montāžu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu