Martā kinoteātrī sāks demonstrēt septiņas jaunas filmas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Martā kinoteātrī "Coca Cola Plaza" sāks demonstrēt septiņas jaunas filmas, aģentūru LETA informēja "AcmeFilm" pārstāve Inese Apse.

2.martā kinoteātrī pirmizrādi piedzīvos filmas "Dārgāks par zeltu" ("Hors de Prix") un "Labais gans" ("The Good Shepherd").

Filma "Dārgāks par zeltu" veidota kā romantiska franču komēdija, kurā galvenajā lomā spēlēs filmas "Amēlija" zvaigzne Odrija Tatū.

Irēna ir jauna, pievilcīga sieviete, kas viegli iesaistās mīlas dēkās ar vīriešiem, taču tikai tad, ja tie ir bagāti. Reiz Franču Rivjērā Irēna sastop Žanu - glītu jaunu cilvēku, kuru notur par miljonāru. Taču Žans izrādās tikai bārmenis, kurš iztiku pelna, strādādams gadījuma darbus, un viņa nekavējoties to pamet. Kad Žans nolemj būt kādas bagātas kundzes pavadonis, viņš lūdz Irēnai padomu, kā kļūt par pirmklasīgu žigolo.

Savukārt filma "Labais gans" būs režisora Roberta de Niro stāsts par ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) pirmsākumiem, kas tiks izstāstīts caur viena cilvēka - Edvarda Vilsona - dzīvi un personību.

Būdams godīgs un taisnīgs jauns cilvēks, Vilsons ticēja Amerikai un bija gatavs ziedot visu, kas viņam dārgs, lai to aizsargātu. Ideālu vadīts, viņš kļuva par vienu no tiem, kas izveidoja CIP, taču ar laiku organizācija, kurā divkosība un neuzticība ir apsveicama, ievieš izmaiņas arī Vilsona personībā.

Filmā galvenajās lomās būs Mets Deimons, Andželina Džolija, Aleks Boldvins, nelielu lomu filmā spēlēs arī pats de Niro.

9.martā kinoteātrī sāks demonstrēt jaunāko filmu populārajā franču komēdiju sērijā par jautro taksistu - "Taxi 4" ("Taxi 4"), kā arī pirmizrādi piedzīvos Krievijas lielbudžeta filma "Valdnieka kalps" ("Sluga gosudarev").

"Taxi 4" ir jaunākā piedzīvojumu komēdija, kurā spēlē labi pazīstamais taksists no iepriekšējām filmas daļām - Samijs Naserī.

Šoreiz filmā "Taxi" taksometra vadītāja auto ir četras reizes labāks un ātrāks par iepriekšējām mašīnām. Filmā taksists Daniels kopā ar savu draugu un policistu Emiljēnu izmeklē krievu mafijas nedarbus un, protams, iekuļas dažādās nepatikšanās.

Filmas "Valdnieka kalps" notikumi risināsies krievu-zviedru kara laikā 1709.gadā. Krievu vēsturiskajā grāvējfilmā piedalīsies tādi aktieri kā Aleksejs Čadovs, Aleksandrs Buharovs, Jevgeņijs Meņšovs un Nikolajs Čindjaikins.

Savukārt 16.martā "Coca Cola Plaza" sāks demonstrēt filmu "Mis Potere" ("Miss Potter"). Filma būs biogrāfiska ģimenes filma, kurai par pamatu ņemts rakstnieces Beatrises Poteres dzīvesstāsts.

Potere ir noslēgta, bet talantīga Londonas rakstniece, taču savos trīsdesmit gados joprojām ir viena un, par šausmām vecākiem, noraida jebkuru līgavaini. Poteres vienīgie īstenie draugi ir dzīvnieciņi, kurus viņa ar mīlestību zīmē jau kopš bērnības un par tiem izdomā dažnedažādus stāstus. Bet tad viņas dzīvē uzrodas grāmatu izdevējs Normens Vorners, kurš saprot un iemīl gan rakstnieci, gan viņas radītos pasaku tēlus.

Filmā galvenās lomas spēlēs Renē Zelvēgere, Juens Makgregors un Emīlija Vatsone.

23.martā kinoteātrī "Coca Cola Plaza" sāks demonstrēt divas jaunas filmas - "Arturs un mazmurkšķīši" ("Arthur and the Minimoys") un filmu "Krāsainais plīvurs" ("The Painted Veil").

"Arturs un mazmurkšķīši" ir franču režisora un grāmatas autora Lika Besona veidota piedzīvojumu filma, kurā apvienots kino ar datoranimāciju. Filma par Arturu un mazmurkšķīšiem būs lieliska piedzīvojumu pasaka bērniem un visai ģimenei.

Savukārt filma "Krāsainais plīvurs" būs stāsts par vidusšķiras angļu ārstu Volteru un viņas sievu Kitiju, kuri pārceļas uz dzīvi Šanhajā. Šanhajā Kitija iemīl citu vīrieti, un, kad vīrs atklāj sievas neuzticību, lai atriebtos, Volters piekrīt doties uz attālu Ķīnas nostūri, kur plosās nāvējoša epidēmija, un ņem līdzi arī sievu.

Filma "Krāsainais plīvurs" uzņemta pēc Somerseta Moema romāna motīviem. Galvenās lomas filmā atveido aktieri Naomi Votsa un Edvards Nortons.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu