Kas kopīgs aktieriem Kidmenai, Krūzam un Holmsai?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienu pirms "Oskara" balvu pasniegšanas tika piešķirtas balvas "Zelta avene" pagājušā gada neveiksmīgākajiem kino industrijas pārstāvjiem.

Neviena no apkaunotajām zvaigznēm neņēma piemēru no pagājušā gada balvas ieguvējas Hales Berijas un neieradās saņemt balvas — zeltaini nokrāsotās avenes, kas, pēc rīkotāju teiktā, maksā 4,97 ASV dolārus.

"Manuprāt, šis gads bija viens no sliktākajiem kinoindustrijā, taču mums tādēļ ir labi," sacīja pasākuma organizators Čips Dornels. "Sliktākās filmas ir tās, ko tu vari skatīties atkal un atkal, katru reizi ievērojot citas banalitātes, un nekad nekļūst garlaicīgi."

Toms Krūzs un viņa bērnu gaidošā līgava Holmsa tika apbalvoti jaunākajā "Zelta aveņu" kategorijā kā apnicīgākie tabloīdu mērķi. 43 gadus vecais aktieris pievērsa sev lielu mediju uzmanību, sarunu šova laikā uzlecot uz raidījuma vadītājas Opras Vinfrijas dīvāna un atzīstoties mīlestībā pret Holmsu, jūnijā bildinot 26 gadus veco aktrisi Eifeļa tornī un oktobrī paziņojot, ka pāris gaida bērnu.

"Zelta aveņu" balvu dibinātājs Džons Vilsons izteicās, ka savulaik ļoti noslēgtais Toms Krūzs pelnījis šo balvu, jo viņš padarījis sevi par apsmieklu, nolemjot "pēkšņi izteikt bildinājumu reportieru priekšā Eifeļa tornī un lēkāt augšā lejā kā pērtiķis (...) uz Opras Vinfrijas dīvāna". Krūza bijusī sieva Nikola Kidmena kopā ar Vilu Ferelu saņēma balvu kā sliktākais ekrāna pāris sešdesmito gadu televīzijas seriāla kino versijā "Bewitched". Viņa gan pie sava "Oskara" jau ir tikusi.

Par pagājušā gada sliktāko aktieri tika atzīts Robs Šneiders no filmas "Deuce Bigalow: European Gigolo", bet Heidens Kristensens saņēma balvu sliktākajam otrā plāna aktierim filmā "Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith".

Parisa Hiltone ieguva balvu sliktākajai otrā plāna aktrisei par lomu filmā "House of Wax", savukārt Džima Kerija 1994. gada filmas "The Mask" turpinājums "Son of the Mask" apbalvots sliktāko atkārtoto ekranizāciju vai filmu turpinājumu kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu