Sācies Lielās mūzikas balvas 2006 publikas balsojums (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

7. februārī sācies balsojums Publikas simpātija, kurā ikviens varēs izvēlēties sev tuvāko kandidatūru no Lielās mūzikas balvas (LMB) 2006 žūrijas nosaukto laureātu saraksta.

Līdz 7. martam par sev tīkamo laureātu varēs balsot portālā DELFI. Balsošanu atbalsta Emīla Gustava šokolāde. Rezultāti tiks paziņoti 7. martā balvas pasniegšanas laikā.

LMB 2006 laureāti ir Vilma Cīrule, Kristīne Opolais, Gints Pabērzs, stīgu kvartets Euphonia, Andris Dzenītis, Gints Glinka, Liepājas simfoniskais orķestris un diriģents Imants Resnis un Latvijas Radio 3 Klasika.

LMB ir augstākais Latvijas valsts apbalvojums mūzikā. LMB pasākumu organizē Latvijas Republikas Kultūras ministrija sadarbībā ar VSIA Latvijas koncerti, VB SIA Latvijas Televīzija (pasākuma ieraksts būs skatāms 10.martā LTV 1.programmā), Latvijas Radio (ceremonija un koncerts tiks translēts tiešraidē Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 3) un Latvijas Nacionālo operu. Pasākumu atbalsta Hotel Bergs un Emila Gustava šokolāde. Otro reizi par pasākuma ģenerālsponsoru kļuvusi a/s Cēsu Alus.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu