Džeksona labdarības singls "Katrīnā" cietušajiem beidzot gatavs (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl šomēnes tiks laists klajā popmūzikas zvaigznes Maikla Džeksona labdarības singls, kura ierakstā piedalījušās daudzas slavenības un kura ienākumi tiks ziedoti orkānā "Katrīna" ASV cietušajiem.

Bahreinas karaļa dēls šeihs Abdullahs bin Hamads al Halifa paziņojis, ka dziedātājs, kurš pašlaik apmeties šajā Persijas līča valstī, vēl veic pēdējās svarīgās nianses ierakstā.

"Ieraksts ir lielisks. Mēs neesam sasteiguši tā pilnveidošanu un miksēšanu," sacīja šeihs.

Nosaukums dziesmai, kuru bija paredzēts laist klajā jau trīs nedēļas pēc orkāna "Katrīna" plosīšanās Meksikas līča piekrastē ASV pērnā gada augustā, ir "I Have This Dream".

Ierakstā piedalījušās tādas zvaigznes kā Snoop Dog, R. Kelly, Ciara, Keiša Kola, Džeims Ingrems, Džeksona brālis Žermēns, Šenisa Vilsone un grupa "O`Jays".

Orkāns "Katrīna" 29. augustā plosījās ASV dienvidu štatos Meksikas līča piekrastē, izraisot vismaz 1209 cilvēku bojāeju un kļūstot par upuru skaita ziņā lielāko vētru ASV kopš 1928.gada.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu