Snoop Dogg noliedz savu vainu bīstama ieroča nēsāšanā (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis "Snoop Dogg" trešdien paziņojis, ka neatzīst savu vainu viņam izvirzītajās apsūdzībās par nāvējoša ieroča nēsāšanu, kad pagājušā gada oktobrī viņš tika aizturēts kādā Kalifornijas lidostā par mēģinājumu ienest lidmašīnā neatļautu policijas steku.

Vairākās ar narkotikām un ieročiem saistītās lietās iesaistītā mūziķa advokāti iesnieguši viņa paziņojumu Orindžas apgabala augstākās tiesas tiesnesim. Pirmstiesas noklausīšanās notiks 5.aprīlī.

Trīsdesmit piecus gadus vecajam reperim, kura īstais vārds ir Kelvins Broduss, var tikt piespriests cietumsods, ja viņš tiks atzīts par vainīgu.

27.septembrī reperi aizturēja Džona Veina lidostā Kalifornijā, kad viņa somā tika atrasts vairāk nekā 50 centimetrus garš izvelkamais steks.

Apsūdzība paziņoja, ka Broduss tika apturēts, kad kopā ar diviem miesassargiem ieradies lidostā, lai lidotu uz Sanfrancisko. Kad reperis novietojis savu rokas bagāžu uz konveijera lentes skenēšanai, lidostas drošības dienesta darbinieki pamanījuši somā garu priekšmetu un pārmeklējuši somu.

Izvelkamais steks, kas var tikt pagarināts no 20 līdz 53 centimetriem, klasificēts kā bīstams ierocis, tādēļ to aizliegts ienest lidmašīnās.

"Snoop Dogg" apgalvoja, ka nav zinājis, ka tas ir nelikumīgs. Steks esot rekvizīts, ko viņš plānojis izmantot videoklipā, kuru gatavojas filmēt Ņujorkā.

Pagājušā gada oktobrī policija apturēja "Snoop Dogg" par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu Boba Houpa lidostā Bērbenkā. Pārmeklējot viņa automašīnu, policija atrada nereģistrētu šaujamieroci un marihuānu.

Reperim tika izvirzītas apsūdzības par šaujamieroču glabāšanu un ar likumu kontrolētas vielas pārvadāšanu, un viņš tika atbrīvots pret 35 000 ASV dolāru (18,7 tūkstošus latu) lielu galvojumu.

Savukārt novembrī policija mūziķi aizturēja, kad viņš pameta telekanāla NBC studiju pēc filmēšanās raidījumam "Džeja Leno vakara šovs". Policisti viņa automašīnā atrada marihuānu, kokaīnu un šaujamieroci. Reperis tika atbrīvots pret 60 000 ASV dolāru drošības naudu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu