Britnija šogad atgriezīsies "spēcīgāka un labāka" (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc šķiršanās no vīra Kevina Federlaina un uzdzīves kopā ar Parisu Hiltoni pēdējos mēnešos, šķiet, Britnija Spīrsa nolēmusi beidzot atgriezties mūzikā "spēcīgāka un labāka kā vēl nekad".

Britnija Spīrsa savā interneta mājas lapā publicējusi atklātu vēstuli faniem, kurā sola šogad atgriezties lieliskā formā un ar jaunu albumu izdevniecības "Jive" apgādā.

"Pēdējie daži gadi manā dzīvē ir bijuši ļoti pamācoši, es varēju mierīgi visu pārdomāt, būt tāda kāda es esmu," raksta Britnija. "Esmu daudz vairāk nobriedusi un beidzot brīva."

Kas attiecas par populārās Britnijas mājas lapas "WorldofBritney.com" slēgšanu, ko izraisījusi dziedātājas vētrainā uzdzīve, Spīrsa komentē: "Es vēlos, lai jūs zinātu, ka es saprotu slēgšanas iemeslus un man ir skumji, ka tā noticis. Ja es būtu jūsu vietā, es arī būtu bēdīga, īpaši, ticot visam, kas rakstīts par mani presē. Ticiet, es to saprotu, es neesmu bijusi nekāda paraugmeitene, taču liela vaina jāuzņemas arī medijiem, kas ļoti labprāt pārspīlē katru manu kustību."

"Es smagi strādāju, lai šogad izdotu jaunu albumu, bet datums gan vēl nav zināms," viņa turpina. "Es gaidu ar nepacietību atgriezties mūzikā spēcīgāka un labāka kā vēl nekad, kā arī vēlos atjaunot ciešāku saiti ar saviem faniem."

25 gadus vecās dziedātājas iepriekšējais albums "In the Zone" iznāca 2003. gadā un tika pārdots ASV 3 miljonos eksemplāru. Ierakstu starplaikā viņa paspējusi divas reizes apprecēties un izšķirties, dzemdēt divus dēlus un kļūt par neskaitāmu tabloīdu rakstu galveno varoni. Sākot jaunu dzīvi, Britnija nopirkusi arī jaunu māju.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu