Ko dzirdēsim "Radio 101" ētera viļņos? (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc divām nedēļām, 21.jūnijā, Radio 101 sāks savu skanējumu 101 frekvencē Rīgā un būs dzirdams 60 km rādiusā ap Rīgu. Radio 101 būs dzirdams arī Limbažos (103 FM), Valmierā (103.4 FM), Smiltenē (103.1 FM), Cēsīs (104.7 FM) un šo pilsētu apkaimēs. Drīzumā Radio 101 skanēs arī Kurzemē, Liepājā un ap to.

Ar kārtējā amizantā video klipiņa palīdzību atklāta arī Radio 101 atrašanās vieta. Atvērtā skatloga tipa studija būs pašā galvaspilsētas centrā, Elizabetes un Brīvības ielas stūrī. Zīmīgi, ka tieši pretī Ministru Kabinetam. "Kādam taču jāpieskata kā viņi strādā," joko Radio 101 dīdžeji. To, kas notiek studijā, varēs redzēt ikviens garāmgājējs. Ikviens to varēs redzēt arī internetā. "Tā kā mēs tagad būsim redzami visādos veidos, tad mums būs jābūt vitāliem un atraktīviem. Vairs nevarēs sēdēt krēslā un urbināt degunu. Bet tas tikai priecē, jo tas mūsu darbu pacels jaunā kvalitātē, ko sen jau esam vēlējušies un klausītāji-skatītāji neapšaubāmi - pelnījuši," skaidro dīdžeji.

Radio 101 veidotāji atklāj arī plānoto dienas programmu. Savu dienišķo skanējumu Radio 101 sāks ar regulāriem ziņu blokiem, kas ik pa 15 minūtēm izskanēs ēterā laika posmā jau no 6.30 rītā. Astoņos rīts turpināsies ar izklaidējoši informatīvu rīta šovu, kuru vadīs Eduards Švāns, Gustavs Terzens un līdzšinējā LTV Panorāmas darbiniece, šarmantā Zane Peneze, kura rīta šovam nodrošinās informatīvo pienesumu, kā arī atsvaidzinās viedos kungus ar sievišķīgu skatījumu uz lietām.

Pulksten divpadsmitos dienā stafeti pārņems Artis Volfs ar saturisku mūzikas dienas programmu, konkursiem un visādi citādi interesantām izdarībām.

15:45 katru dienu būs 15 minūšu garš politisko notikumu un aktualitāšu apskats. Kas vadīs apskatu pagaidām netiek atklāts, taču Radio 101 pārstāvji atzīst, ka ir vienošanās ar konkrētiem, augsta kaluma politiskajiem profesionāļiem, un klausītāji noteikti būs patīkami pārsteigti.

Četros pēcpusdienā pozitīvi sabiedrību uzlādēs un satiksmi sāks "regulēt" Egons Reiters, un regulēs to līdz pa septiņiem vakarā, palaižot pie mikrofona dienas aktuālo ziņu apskatnieku no plkst. 17.45 - 18.00.

Vakars tiek nodots Toma Grēviņa rokās, jo Toms ēterā ar mūzikas aktualitātēm, spēlēm un aktivitātēm būs no septiņiem līdz pat desmitiem vakarā.

Zināms, ka pirmdienās būs vērā ņemams sporta notikumu apskats, bet tā vadītājus Radio 101 pārstāvji sola atklāt pavisam drīz, teikdami vien, ka tas noteikti būs sporta apskats citā kvalitātē, kādu pēc formas un satura nepiedāvā neviena cita radio stacija Latvijā.

"Gaisā laišanas dienu bijām spiesti turēt ilgi noslēpumā, jo nevarējām prognozēt nepārvaramās varas apstākļus, tomēr pat Islandes vulkāns nebija šķērslis un izrādījās mums labvēlīgs, un visa nepieciešamā jaunā tehnika atlidoja laikus. Tagad varam droši teikt, ka būsim gaisā kā iekšēji plānots - 21.jūnijā," stāsta Radio 101 vadītājs Edgars Mencis. "Tradicionāli ir ierasts, ka pirms Jāņiem jābūt visiem darbiem paveiktiem. Mēs nevaram ignorēt tradīcijas, tāpēc mēs skanēsim jau pirmdien, lai ievadītu klausītājus svētkos. Un varu atklāt noslēpumu - mēs atsākam darbu jau 25.jūnijā, jo kādam taču svinētāji ir jāsagaida mājās," smaida Edgars Mencis.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu