Modele iegūst Foksas "Transformeru" lomu (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Modes nama "Victoria`s Secret" modele, 23 gadus vecā Rosija Hantingtone-Vaitlija (Rosie Huntington-Whiteley) apstiprināta galvenajai sieviešu lomai filmā "Transformers 3" ("Transformeri 3"), ziņo Totalfilm un citi avoti.

Jau ziņojām, ka filmas "Transformers" franšīzes veidotājiem, visticamāk, būs izdevies atrast aktrises Meganas Foksas (Megan Fox) aizstājēju populārās filmas sieviešu lomai. Vakar šīs ziņas apstiprinātas ar apsveikuma video, ko izplatījis modes nams "Victoria`s Secret". Zemāk skatāmajā video nams apsveic savu "Eņģeli" ar lomu, kas noteikti viņu padarīs par pasaules zvaigzni.

Atgādinām, ka pirms nedēļas kinokompānija "Paramount Pictures" paziņoja, ka amerikāņu aktrise Megana Foksa nespēlēs Maikla Beja (Michael Bay) filmas "Transformers" trešajā daļā. 

Pagājušā gada septembrī kādā intervijā Foksa režisora darba metodes salīdzinājusi ar Hitlera darbu.

"Viņš vēlas būt kā Hitlers filmēšanās laukumā," viņa izteikusies. "Ar viņu strādāt ir tīrais murgs."

Pārējā filmas radošā komanda uz Foksas izteikumiem vēstulē atbildēja pavisam vienkārši.

Foksa ir stulba kā zābaks! Varbūt nākotnē pornozvaigznes karjera Foksai ir vislabākā izvēle.

Atgādinām, ka uz Foksas lomu pretendēja vēl divas aktrises - romantiskās komēdijas "The House Bunny" ("Kā kļūt par perfektu zaķi") zvaigzne Sāra Raita (Sarah Wright) un izdevuma "Sports Illustrated" modele un aktrise Bruklina Dekere (Brooklyn Decker), ziņo Deadline.com.

Filmas uzņemšana ieplānota jau jūnijā. Franšīzes otrā, 2009.gadā iznākusī daļa "Transformers: Revenge of the Fallen" ("Transformeri: Pieveikto atriebība"), neskatoties uz šogad iegūtajām "Zelta avenēm", ko piešķir par gada sliktākajiem veikumiem kino, visā pasaulē ieņēmusi vairāk nekā 830 miljonus ASV dolāru (477 miljonus latu). Kopā ar franšīzes pirmo daļu tās ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz 1,5 miljardus ASV dolāru.

 

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu