Nāk klajā Grūtupa jaunā grāmata "Maniaks" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien (12.maijā) klajā nāks rakstnieka un advokāta Andra Grūtupa jaunā grāmata "Maniaks" - dokumentāls un mākslinieciski spilgts vēstījums par ne tikai astoņdesmito gadu, bet arī visas Latvijas vēsturē vienu no skandalozākajām un baisākajām krimināllietām - maniakālā slepkavas un izvarotāja Staņislava Rogaļova lietu, informēja SIA "Jānis Roze" reklāmas projektu vadītāja Anna Kleinšmite.

Stindzinošas tirpas, baisas priekšnojautas un nemiers, kas pāraug dzīvības bailēs, ir sajūtas, kas pārņems Andra Grūtupa jaunākās grāmatas "Maniaks" kaismīgākos lasītājus, līdzīgi kā tās galvenā varoņa Staņislava Rogaļova upurus. Dokumentālais tiešums, kas cieši savijas ar literāri spilgtiem, dažviet līdz groteskai sakāpinātiem sižetiski dinamiskiem notikumu un varoņu personisko pārdzīvojumu atainojumiem, ne vienu vien padarīs tik sasaistītu ar šo darbu, ka tā lasīšanai netiks žēlotas arī nakts stundas, tā nemanāmi nonākot no grāmatas pirmās līdz pēdējai lappusei.

Rakstnieks arī savas jaunākās grāmatas "Maniaks" iznākšanas svētkos, šodien plkst.13, saviem talanta cienītājiem grāmatu veikalā "Jānis Roze", Krišjāņa Barona ielā 5, dāvinās pirmos 150 eksemplārus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu