Pauls un Leonards Koens vienā koncertizrādē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Teātra observatorija skatītājiem maijā piedāvās jaunu iestudējumu - Raimonda Paula koncertizrādi "Tas ir laiks", informēja Teātra observatorijas sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Sukonnikova.

Jaunā iestudējuma laikā Teātra observatorija pārtaps par 70.gadu piano bārā, kurā skanēs divu izcilu mūziķu - Raimonda Paula un Leonarda Koena (Leonard Cohen) dziesmas.

Koncertizrādē "Tas ir laiks" piedalīsies Teātra observatorijas aktieri Rihards Lepers, Karīna Tatarinova un Maija Doveika, aicinot skatītājus veikt aizraujošu ceļojumu uz pagājušā gadsimta 70.gadiem.

Ideja apvienot vienā koncertuzvedumā savas un kanādiešu kolēģa, pazīstamā dzejnieka, rakstnieka, dziedātāja un dziesmu autora Koena dziesmas radusies Paulam pēc tam, kad viņš dzirdēja dziedam Teātra observatorijas jauno aktieri Leperu.

Leonards Koens
Leonards Koens Foto: AFP/LETA

"Tas ir laiks" pirmizrāde Teātra observatorijā notiks 12.maijā, savukārt žurnālisti ar jaunā iestudējuma veidotājiem varēt tikties 6.maijā.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Teātra observatorijas jauno iestudējumu var iegādāties "Biļešu paradīze

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu