"Šreka" Runcim zābakos būs sava filma (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Holivudas aktieris Antonio Banderass apstiprinājis, ka tiks uzņemta animācijas filma par "Šreka" personāžu Runci zābakos un ka viņš pats ierunās galvenā varoņa balsi.

Spāņu aktieris atklājis, ka jau strādā pie "Šreka" franšīzes nākamās filmas, kuras centrā šoreiz būs viņa ierunātais personāžs. Jaunajā animācijas filmā personāžu balsis ieskaņos arī Selma Hajeka un Zaks Galiafinakis.

"Es jau esmu piedalījies pirmajos ierakstos, un tā (filma) sauksies "Puss In Boots" - tā sākas, kad viņš vēl ir pavisam maziņš. Viņš ir bārenis un pirmo reizi atklāj, ka spēj ietekmēt cilvēkus - tas ir brīdis, kas viņš kļūst gudrs," atklāja Banderass.

Aktieris uzskata, ka ticis pie šīs un iepriekšējām lomām "Šreka" filmās, pateicoties viņa atpazīstamajam akcentam. "Kad es ierados ASV - toreiz man bija 30 gadi -, es gandrīz vispār nerunāju angliski. Tas, ka man tika iedots šis personāžs, bija visai pārsteidzoši, bet domāju, ka mans akcents ir tik atpazīstams, ka (producenti) nosprieda - tas ir ideāls. Jo esmu spēlējis ļoti lielus personāžus, varonīgus un tā tā tālāk, un ielikt to (balsi) runča mazajā ķermenītī viņiem šķita jautri."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu