«The Rolling Stones» izdevusi līdz šim nedzirdētu dziesmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Sipa

Britu rokmūzikas veterāni «The Rolling Stones» par godu Mūzikas ierakstu veikalu dienai maztirāžas platē izdevuši līdz šim nedzirdētu dziesmu.

Dziesma «Plundered My Soul» tika ierakstīta 1972.gadā, kad grupa ierakstu studijā strādāja pie dubultalbuma «Exile On Main Street». «The Rolling Stones» atcerējās par šo skaņdarbu, kad gatavojās atkārtoti izdot albumu.

Tagad dziesma «Plundered My Soul» izdota vinila platē tikai 1000 eksemplāru. Līdzīgas maztirāžas plates par godu Mūzikas ierakstu veikalu dienai izdevuši arī Bītli, «Pet Shop Boys», «Goldfrapp», «Blur», «The Flaming Lips», Lilija Alena un citi britu mūziķi.

Šī bija ceturtā Mūzikas ierakstu veikalu diena, kas tika iedibināta 2007.gadā, lai atbalstītu neatkarīgos mūzikas ierakstu veikalus. Šogad diena tika svinēta 17.aprīlī. Bez ekskluzīvo ierakstu izdošanas Lielbritānijas mūzikas veikalos norisinājās arī nelieli koncerti, kuros uzstājās tādi mūziķi un grupas kā Lorija Andersone, «The Paddingtons», «Ash» un «Bombay Bicycle Club».

Tikmēr ASV Mūzikas ierakstu diena tika svinēta ar vairāk nekā 200 jaunu plašu izdošanu. Maztirāžas plates izdevušas arī tādas grupas kā «REM», «The Beastie Boys» un «Hole».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu