Frida Pinto nav saņēmusi Bonda meitenes lomas piedāvājumu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bolivudas aktrise Frida Pinto, kas ieguva slavu ar lomu "Oskara" balvu ieguvušajā filmā "Slumdog Millionaire" ("Graustu miljonārs"), noliegusi baumas, ka viņai piedāvāta Bonda meitenes loma nākamajā filmā par aģenta 007 piedzīvojumiem.

Jau iepriekš dažādos medijos vairākkārtīgi izskanēja informācija, ka bondiādes producenti vēlas pieaicināt Pinto nākamajai filmai. Aktieru atlases vadītāji arī apsvēra indiešu aktrises kandidatūru 2008.gada Džeimsa Bonda filmai "Quantum Of Solace" ("Mierinājuma kvants"), taču toreiz izvēlējās ukraiņu modeli Olgu Kuriļenko.

Pirmdien vairākos indiešu plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka aktrise jau uzaicināta piedalīties nākamajā Džeimsa Bonda filmā un kļūs par Daniela Kreiga ekrāna partneri.

Tomēr aktrises oficiālais pārstāvis apstrīdējis šo ziņu patiesumu, atklājot, ka pagaidām Pinto šāda loma nav piedāvāta.

"Protams, ir ļoti glaimojoši būt iesaistītam baumās par jauno Bonda filmu, taču viņa pagaidām nav saņēmusi šādu uzaicinājumu," sacīja pārstāvis.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu