"Bīstamās mājsaimnieces" atgriežas TV3 (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 ēterā darbdienās jau pavisam drīz sāks rosīties iemīļotās, šarmantās un iekārojamās bīstamās mājsaimnieces! Viņas atklās daudz interesanta par daiļā dzimuma noslēpumaino pasauli.

Sekojiet šarmanto daiļavu ikdienai, atklājiet, kas slēpjas aiz to nevainojami perfekto mājokļu ārdurvīm un uzziniet, kādi noslēpumi un skeleti  slēpjas šo daiļo būtņu skapjos... Bīstamās mājsaimnieces un to sniegums, sākot ar seriāla pirmo sezonu, jau no 30.marta darbdienās 11:30 tikai TV3!

"Bīstamās mājsaimnieces" ir pēdējā laika aizraujošākais seriāls, kurš iekarojis pasaules un Latvijas skatītāju atzinību un mīlestību. Tā galvenā darbība norisinās šķietami perfektos mājokļos tipiskā Amerikas priekšpilsētā. Šeit mīt šarmantas daiļā dzimuma pārstāves, kuru dzīve nebūt nav tik nevainojama, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena. Aiz katrām namdurvīm rūpīgi tiek glabāti noslēpumi, slēptas pikantas privātās dzīves detaļas un vērptas intrigas... Viņas ir Sievietes - ellīgi skaistas, sasodīti kārdinošas, bīstami noslēpumainas, visas vieno cieša draudzība, mistiski pagātnes notikumi un kopīga dzīvesvieta.

Mājsaimnieču lomās iejūtas Terija Hačere kā Sūzana Meijere, Nikoleta Šeridana kā Edija Brita, Eva Longorija kā Gabriela Solina, Mērsija Krosa kā Brī van de Kempa un Felicita Hafmane kā Lineta Skavo. Katra no šīm sievietēm īpašā veidā izceļas uz pārējo fona un ik dienu sadzīvo ar kādu noslēpumu (jāatzīst, tas izdodas tīri labi)... Seriāla laikā visu dāmu dzīves krustojas, veidojot interesantas un nereti intrigu caurvītas situācijas. Bīstamās mājsaimnieces mīt priekšpilsētā, un dzīve tur noris gluži kā Latvijas ciematos un mazpilsētās, kur  galvenā aktualitāte ir pašu un kaimiņu dzīve.

Apbalvotās "Bīstamās mājsaimnieces"
Seriāls "Bīstamās mājsaimnieces" pirmās sezonas laikā tika nominēts sešām Emmy, divām Zelta Globusa un divām Kinoaktieru ģildes balvām. Felicita Hafmane, kas atveido Linetu, saņēma Emmy balvu kā labākā komēdiju seriālu aktrise. Terija Hačere, kas atveido Sūzanu, saņēma Zelta Globusa un Kino aktieru ģildes balvu. Turpmāko sezonu laikā seriāls "Bīstamās mājsaimnieces" ticis nominēts un ieguvis daudzas un dažādas balvas – par labāko aktieru sastāvu, labāko muzikālo izpildījumu un otrā plāna aktieru piesaisti.

"Bīstamās mājsaimnieces" jau no pirmās sezonas no 30.marta darba dienās 11:30 tikai TV3!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu