"Avataru" DVD pagaidām neizdos 3D versijā (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinokompānija "Twentieth Century Fox" paziņojusi, ka Džeimsa Kamerona zinātniskās fantastikas grāvējs "Avatar" ("Avatars") tiks izdots DVD un Blu-ray formātā 22.aprīlī, taču parastajā 2D formātā.

Filmas izplatītāji savā paziņojumā uzsvēra, ka tā tiks izdota 40.gadadienā kopš tiek atzīmēta Zemes diena.

Pagaidām nav nekādas konkrētas informācijas par 3D versijas izdošanu, tomēr kompānijas pārstāvis norādīja, ka nākotnē filma būs pieejama 3D formātā arī mājas kino cienītājiem.

Pagājušajā nedēļā sarunā ar amerikāņu laikrakstu "USA Today" Kamerons izteicās, ka filmas 3D versija Blu-ray diskā varētu tikt izdota rudenī, taču kinostudijai "20th Century Fox" pietuvināti cilvēki norādījuši, ka tas ir mazticami, jo uz to laiku nebūs pietiekami daudz patērētāju, kas būs iegādājušies mājas kinozāles ar 3D skatīšanās iespēju.

DVD diskā, kas nonāks pārdošanā 22.aprīlī, nebūs iekļauts papildus materiāls. Kā norādīja filmas producenti, šādā veidā bija iespējams panākt labāku skaņas un attēla kvalitāti.

Filmas kino versija uz šo brīdi visā pasaulē ieņēmusi 2,6 miljardus ASV dolāru (1,3 miljardus latu). Jau janvārī "Avatar" kļuva par visu laiku skatītāko filmu, pārspējot 1997.gada Kamerona filmas "Titanic" ("Titāniks") rekordu.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu