Uzņems "Wizard of Oz" rimeiku 3D formātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tima Bērtona (Tim Burton) jaunākās filmas "Alice in Wonderland" ("Alise brīnumzemē") veiksmes iedvesmoti, kinokompānijas "Warner Bros." producenti nolēmuši uzņemt klasiskās filmas "Wizard of Oz" ("Oza zemes burvis") 3D rimeiku, vēsta "The Daily Telegraph".

Šobrīd studija izvērtē divus projektus, kas balstās uz Frenka Bauma (Frank Baum) oriģinālo stāstu un ir ļoti atšķirīgi no 1939.gada filmas ar Džūdiju Gārlendu (Judy Garland) galvenajā lomā.

Pirmais filmas projekts "Oz", ko producē "Krēslas" franšīzes komanda, paredzēta pusaudžu mērķauditorijai. Savukārt otrā filma, kurai vēl nav dots nosaukums, ir mazliet drūmāka, un tās darbība norisinās tuvāk mūsdienām - Dorotejas mazmeita atgriežas Ozā, lai cīnītos ar ļaunajiem spēkiem. Filmas scenāriju rakstījis Džons Olsons (Josh Olson), kurš strādājis arī pie Deivida Kronenberga (David Cronenberg) filmas "A History of Violence" scenārija.

Abi projekti tiek izstrādāti jau zināmu laiku, tomēr Bērtona filmas veiksme pamudinājusi kinostudiju "Warner Bros." uz rīcību. Kinokompānija vēlas izmantot pašreizējo modi uz 3D, un domā, ka jaunais "Oza zemes burvis" varētu pārvērsties par franšīzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu