Valentīndienā pāri sacentīsies par laulības gultu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Valentīna dienā (14. februārī) notiks pāru sacensības mīlas dzejoļu sacerēšanā no dotiem vārdiem. Skaistākā dzejoļa autori – pāris – dāvanā saņems jaunu laulības gultu.

„Izpētot Valentīndienas tradīcijas visā pasaulē, konstatējām, ka pārsvarā dominē šokolādes un rožu dāvināšana. Tomēr dažas valstis izceļas ar oriģinālu pieeju – Japānā 14. februārī tikai sievietes sveic savus vīriešus, bet mēnesi vēlāk – 14. martā vīrieši sveic savas dāmas. Savukārt Korejā šajā dienā viens otru sveic neprecētie, bet divus mēnešus vēlāk - 14.aprīlī, Melnajā dienā, viens otru sveic precētie pāri. Mēs izlēmām dot iespēju šo dienu svinēt visiem pāriem, aicinot piedalīties romantiskās sacensībās, kas aizraus gan sievietes, gan vīriešus,” stāsta Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase.

Valentīndienā no plkst. 12:00 līdz 13:00 t/c Elkor Plaza notiks pāru reģistrēšanās sacensībām. Plkst. 13:00 tiks dots starts. 1 stundas laikā visiem dalībniekiem – pāriem būs jāatrod visā Elkor Plaza vairāki desmiti vārdu, kuri jāizmanto sava mīlas dzejoļa sacerēšanā, papildus būs iespēja pievienot arī pašiem savus vārdus.

Visus latviešu valodā sacerētos dzejoļus izvērtēs jaunais dzejnieks Marts Pujats, kurš tiek uzskatīts par talantīgākajiem savas paaudzes dzejniekiem Latvijā. Viņš ir divu dzejoļu krājumu autors - „Tuk tuk par sevi” un „Mūsu dziesma”. „Mīlestība ir neatklāta Amerika tevī. Mīlestība ir neizgudrots ritenis tevī,” tā uzskata M.Pujats. Krievu valodā sacerēto dzejoļu vērtētājs būs jaunais un talantīgais dzejnieks Artūrs Punte, kas ir vairāku dzejas krājumu autors, aktīvi piedalās dažādos dzejas semināros un ir antoloģijas “Latvijas krievu mūsdienu dzeja” sastādītājs.

Vislabākā dzejoļa autori saņems galveno balvu – Vācijas ražotāja „Arte M” riekstkoka finierējuma divvietīgu gultu un „Sleepwell” matraci veselīgam miegam. Otrās vietas ieguvēji saņems Pumas dāvanu sertifikātu Ls 70 vērtībā. Sacensību atbalstītāju Adidas un Ravensburger balvas saņems 3 sportiskākie un 2 saskanīgākie pāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu