Maikls Daglass pēc plastiskās operācijas (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maikls Daglass par katru cenu cenšas izskatīties jaunāks par saviem gadiem, guļoties zem plastiskā ķirurga skalpeļa.

Pirms pāris nedēļām Holivudas aktieris Maikls Daglass pārcieta kārtējo plastisko operāciju sejas ādas savilkšanai. Neskatoties uz saviem 60+ gadiem, viņš cenšas noslēpt vecuma atstātās pēdas uz dažādām ķermeņa daļām. Londonas bulvārpreses izdevuma «The Sun» fotogrāfs pieķēra slaveno aktieri Barbadosas salā, kurā Maikls ar sievu bija aizbraucis atpūsties uz pāris nedēļām pēc operācijas.

Kad abi pusdienoja vietējā restorānā, uz aktiera kreisās auss bija plāksteris, bet uz labās bija redzama nedaudz asiņojoša un vēl nesadzijusi rēta. Londonas izdevums apgalvo, ka, konsultējoties ar pazīstamu angļu plastisko ķirurgu Aleksu Karidisu, noskaidrojās, ka Maikls Duglass ir veicis operāciju nedēļu vai 10 dienas no fotogrāfiju brīža.

61 gadu vecajam aktierim noteikti nav viegli turēt līdzi 25 gadus jaunākajai sievai Katrīnai Zetai Džounsai. Pirmo reizi Maikls zem skalpeļa likās 2000.gadā īsi pirms kāzām, kad tika likvidēti maisiņi un krunkas ap acīm. Pāris gadu vēlāk arī viņa sieva izmantoja Beverlihilsas plastisko ķirurgu pakalpojumus un veselu mēnesi bija redzama staigājam tumšās brillēs.

Neskatoties uz nerimstošajām baumām par abu aktieru nesaskaņām un problēmām privātajā dzīvē, izskatās, ka viss tomēr ir normas robežās. Abi audzina divus bērnus, piecgadīgo Dilanu un divgadīgo Kerisu. Ketrīna Zeta Džounsa, vēl esot pēdējā grūtniecības mēnesī, 2003. gadā devās uz «Oskara» balvas ceremoniju, lai saņemtu statuju par filmu «Čikāga». Vienīgais, kas slaveno ģimeni ir traucējis, tagad sēž cietumā par draudu vēstuļu sūtīšanu. Vēstuļu autoram par to - 19 gadu cietumsods.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu