Katerīna Zeta Džonsa un Maikls Daglass atgriežas darbā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunlaulātie Zeta Džonsa un Daglass atkal gatavojas filmēties. Katerīna Zeta Džonsa ne tikai tēlos galveno lomu drāmā, bet būs arī filmas līdzproducente, savukārt Duglass piedalīsies spraiga sižeta trillerī.

Velsiešu aktrise Katerīna Zeta Džonsa un Holivudas zvaigzne Maikls Daglass, kuri apprecējās 18.novembrī, drīzumā atgriezīsies filmēšanas laukumā. Zeta Džonsa tēlos galveno lomu drāmā "Trust", kuras pamatā ir britu TV seriāls. Filmas darbība no Londonas tiks pārcelta uz Ņujorku, bet sižeta līnija – juriste vēlas atriebties, jo atklājusi, ka viņas vīram psihiatram ir romāns ar kādu pacienti, - saglabāsies. Aktrise un viņas brālis būs arī šīs filmas producenti. Šķiet, juristes loma kino un producentes pienākumi dzīvē aktrisei varētu labi padoties, jo intervijā žurnālam "Vanity Fair" viņa atzinusi ka ir ļoti svarīgi, lai visas juridiskās nianses būtu nokārtotas. Sakarā ar 31 gadu vecās Zetas Džonsas un 56 gadus vecā Duglasa laulības līgumu, kas šķiršanās gadījumā garantē sievai 1 miljonu ASV dolāru par katru laulībā pavadīto gadu, dzeltenā prese jau nodēvējusi aktrisi par "zeltraci". "Ja es precētos ar kādu mazāk bagātu un 25 gadus jaunāku, es noteikti darītu tāpat. Laulību līgumi ir lieliski, jo tie visu nokārto," Zeta Džonsa paskaidrojusi "Vanity Fair". Savukārt jaunlaulātais vīrs Maikls Duglass tuvākajā laikā sāks filmēties psihiatra lomā trillerī "Don"t Say A Word" kopā ar Šonu Bīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu