Blur bez Koksona klājas grūti (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen kādā intervijā «Blur» solists Deimons Olbārns (Damon Albarn) atzinās, ka ļoti labprāt redzētu grupas oriģinālā sastāva ģitāristu Greiemu Koksonu (Graham Coxon) atpakaļ ierindā.

Greiems, kas pameta grupu 2002. gadā, pagaidām atgriezties negrasās (to viņš uzsver pie katras izdevības), un, ja viņš turpinās būt tikpat stūrgalvīgs un nelokāms, jaunais grupas «Blur» albums var arī nekad neiznākt. Tas varbūt varētu nākt klajā, «Blur» puišiem sasniedzot jau pensijas vecumu.

Turklāt pašam Olbārnam šogad ir darba pilnas rokas: šodien klajā nāk blakusprojekta Gorillaz jaunā plate «Demon Days» (Amerikā, piemēram, «Gorillaz» ir daudz populārāki par «Blur»).

Tiesa, līdz «Blur» izjukšanai šī situācija vēl nav novedusi. No vienas puses, Koksons apgalvo, ka tuvākajā laikā netaisās atgriezties, no otras - tādu iespēju nenoliedz.

«Es ceru, ka kādu dienu mēs satiksimies un visu izrunāsim,» stāsta Olbārns. «Es ļoti gribētu atkal strādāt kopā ar Greiemu. Man pietrūkst viņa izpalīdzīgā pleca. Mēs taču esam mūziķi un mūsu uzdevums ir sniegt mīlestību un sapratni.»

Pēdējais grupas ieraksts jau bez Koksona «Think Tank» nāca klajā 2003. gadā un uzskatāms par lielu izgāšanos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu