Aprīlī varēs dzirdēt Deimona Olbārna pirmo solo projektu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deimona Olbārna triphopa projekts, kas tapis sadarbībā ar amerikāņu hiphopa producentu Denu Nakamuru, kardināli atšķiršoties no jau ierastajiem Olbārna darbiem tradicionālajā britpopa manierē grupas «Blur» sastāvā.

Ar nosaukumu «Gorillaz» jaunais muzikālais veidojums savu pirmo albumu ieskaņoja Jamaikā, kamēr «Blur» atpūtās. Olbārna tajā atvēlēta migrēnas nomocīta vokālista loma, bet palīdz viņam ar «Federal Express» palīdzību atsūtītā desmit gadus vecā japāņu ģitāriste.

Pieaicināto mūziķu skaitā jāmin arī kubiešu reperis «Del Tha Funky Homosapien» un nu jau pasaulslavenais Ibrahims Ferrers. Albarna un Nakamuras jaunā projekta pirmais rezultāts «Tomorrow Comes Today» jau izskanējis Apvienotajā Karalistē. Savukārt albums varētu parādīties veikalos 24. aprīlī.

Pirmoreiz Albarns sadarbojās ar Nakamuru 2000. gada singlā «Deltron 30/30.».

Savukārt «Blur» gatavojas jauniem ierakstiem, kurus sāks jau pavasarī, arī Albarns piedalīsies šai darbā un rakstīšot dziesmas tai stilā, ar ko savulaik tik populārs kļuva 1994. gada albums «Parklife».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu