Entonijs bauda "Mercury" augļus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pagājušonedēļ notikušās "Mercury" balvas ceremonijas, kurā par labāko britu mūzikas albumu tika atzīts Antony and the Johnsons ieraksts "I Am a Bird Now", plates pārdoto kopiju skaits pieaudzis par 900 procentiem.

Televīzijas skatītājus, kas vēroja balvas pasniegšanu, Entonija nacionālā piederība īpaši neuztrauca - dažas stundas pēc pārsteidzošās uzvaras (TVNET bija viens no retajiem medijiem, kas prognozēja Antony and the Johnsons uzvaru), interneta veikalā "Amazon.com" Entonija ieraksts uzlēca no 50. uz pirmo vietu.

Neskatoties uz strīdiem par Entonija Hegartija nacionālo piederību - dziedātājs dzimis Lielbritānijā, lai arī vēlākos gadus dzīvoja ASV, žūrijas priekšsēdētājs Saimons Fraits paziņoja, ka "albums tika uzskatīts par piemērotu, mēs to noklausījāmies un sapratām, ka ikviens būtu aizkustināts, to dzirdot". Fraits uzsvēra, ka tieši tāds esot nosacījums ierakstam, kam tiek piešķirts apbalvojums "Mercury".

TVNET CD apskats:

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu