"Mumij Troļ" koncertu no Ķīpsalas translēs "Radio SWH +"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas, 30.novembra, vakarā no plkst.20 "Radio SWH +" ēterā tiešraidē no Ķīpsalas halles būs dzirdams populārās Krievijas grupas "Mumij Troļ" koncerts "Meamuri Turi".

Tā kā ir pārdotas visas "Mumij Troļ" koncerta biļetes, tika nolemts iepriecināt tos grupas fanus, kas nevarēs vērot šovu klātienē, un atskaņot koncertu radiostacijas ēterā, šodien preses konferencē paziņoja "Radio SWH +" dīdžejs Alekss Dubass. Pēc neoficiālām ziņām, ir pārdots 6000 "Mumij Troļ" Ķīpsalas koncerta biļešu. Kā ziņots, rīt ieeja Ķīpsalas hallē būs atvērta no plkst.18.30. Koncerta organizētāji norāda, ka centrālā Ķīpsalas izstāžu halles ieeja būs slēgta un iekļūšana koncerta norises vietā tiks organizēta no sānu ieejas. Ap plkst.20 uz skatuves kāps Horens Big Fish, un pēc viņa 20 minūšu uzstāšanās uz skatuves kāps grupa "Mumij Troļ". Koncerts ilgs līdz plkst.22. Pēc tam koncerta organizētāji aicina skatītājus neizklīst, bet palikt Ķīpsalā, kur dīdžeju parāde izpildīs "Mumij Troļ" remiksus. Kompānija "Makroconcert" informē, ka koncerta norises dienā, 30.novembrī, viens no Ķīpsalas izstāžu halles piebraucamajiem ceļiem tiks remontēts. Rīkotāji atvainojas par sagādātajām neērtībām un, ja iespējams, uz koncertu lūdz ierasties bez automašīnām. Tā rīkoties koncerta rīkotāji iesaka arī tādēļ, ka koncerta laikā būs iespējams nobaudīt "Cēsu alu". Grupu, kas tika nosaukta par "Mumij Troļ", tās līderis Iļja Lagutenko dibināja 1983.gadā. Pirmā "Mumij Troļ" uzstāšanās Rīgā notika ar programmu "Morskaja" 1997.gadā klubā "Zero Zone", arī vēlāk grupa vairākkārt koncertējusi Rīgā, uzstājusies Valmierā, Jelgavā, Tukumā, Daugavpilī un Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu