Simply Red izdod "Simplified"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 18. oktobrī slavenā Mančestras grupa Simply Red laiž klajā jaunu skaņuplati, kurā apkopotas labi zināmu dziesmu akustiskas un no jauna aranžētas versijas, kā arī divas jaunas kompozīcijas.

Būtībā grupas līderis Miks Haknels (Mick Hucknall) parūpējies par savdabīgu "Best Of" izlasi, tikai šoreiz daudzas populāras Simply Red dziesmas aranžējis no jauna. Klasiskas grupas melodijas - "Something Got Me Started", "Sad Old Red", "Holding Back The Years", "Smile" un "Every Time We Say Goodbye" ierakstītas vieglā salondžeza manierē. Impulss šādam albumam radies, kad Haknels tika aicināts kādā koncertā izpildīt savas dziesmas tikai klavieru pavadījumā.

Pirmais plates singls ir Kubas mūzikas ietekmētais "Perfect Love", tas tapis duetā ar Havanas dziedātāju Danae, pēc Simply Red uzstāšanās "brīvības salā" gada sākumā.

"Simplified" seko 2003. gada albumam "Home", kas tika pārdots 2,5 miljonos eksemplāru visā pasaulē un kopumā ļāvis grupai sasniegt 50 miljonu pārdoto kopiju atzīmi 21 gada laikā. Kaut arī Simply Red mūziķu sastāvs šo gadu laikā ir mainījies, grupas dvēsele un līderis Miks Haknels ir uzskatāms par vienu no britu mūzikas labākajiem vokālistiem un dziesmu autoriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu