40 gadus vecs svingeris pašmāju šovā atklāj savu kaislību kristietei (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 23. augustā, kanāla "STV Pirmā!" iepazīšanās šovā "Plus/mīnus īstais" skatītājus gaida tikšanās ar šerpo un atraktīvo taksometra vadītāju Santu (40) un sportisko galdnieku Raimondu (41), kur ies uz sešiem dažādiem randiņiem, lai šova beigās saprastu - ir viens otram īstie vai nav? 

Abi gan supos, gan dejos salsu, gan dosies slepenā vizītē uz otra mājokli un pat iepazīsies ar vecākiem, katrā no tikšanās reizēm atklājot arī otra personību, dzīvesveidu un hobiju.

Jau otrajā tikšanās reizē, Santu šokēs Raimonda atzīšanās, ka puisis ir svingeris. Turklāt Raimonds pat nekautrēsies atklāt krietni detalizētākus aspektus no šī piedzīvojuma.

Lieki teikt, ka Santai, kura ir kristiete, šāda aizraušanās  gluži pa prātam vis nebūs. Vai pāris spēs rast kopīgu valodu un būs gatavi tikties arī ārpus šova? Noskaidro jau šovakar!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu