Vērmanes dārzā būs koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm" (7)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmajos Ziemassvētkos Vērmanes dārzā notiks ikgadējais Latvijas mūzikas zvaigžņu Ziemassvētku koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm".

Koncertā Ziemassvētku dziesmas dziedās daudzi populāri Latvijas mūziķi - Marts Kristiāns Kalniņš no grupas "Autobuss debesīs", Linga, Lauris Reiniks, Gunārs Kalniņš, Ingus Ulmanis, Ladybird, Guntis Veits, Margarita Vilcāne, Juris Kaukulis no grupas "Dzelzs Vilks", Vanilla, Aisha, Marka, Māra Upmane no grupas "Astro’n’out", Marka no "Double Faced Eels", Jenny May, grupas "The Hobos" mūziķu projekts "UK", Anna Polanski, Meldra & Johnny Salamander.

Tradicionāli dziesmu aranžējumu autors ir Arnis Mednis. Solistus pavadīs Instrumentālos pavadījumus spēlēs profesionāls pavadošais sastāvs.

Koncerts ilgs pusotru stundu. Tas sāksies plakt. 18.

Koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm" pirmo reizi notika 2002. gadā Doma laukumā, kur pulcējās trūkstošiem cilvēku. Pēc diviem gadiem - 2004. gadā tas notika Bastejkalnā, bet šogad tas norisināsies Vērmanes dārzā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu