Latviešiem tagad savs mūzikas kanāls (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 1. decembra „Baltkom” testa režīmā sāk jauna digitālās televīzijas (DTV) kanāla „Mūzikas video hiti” (MVH) raidīšanu.

MVH ir populāru latviešu dziesmu video kanāls, kas visu diennakti raidīs gan jaunus, gan jau labi pazīstamus latviešu mūzikas videoklipus.

Pašiem savs latviešu mūzikas kanāls ir sens Igora un Gvido Lingu sapnis, Igors Linga saka: „Kanāla misija ir Latvijas un latviešu mūzikas dzīves stimulēšana un veicināšana, kā arī latviešu mūzikas vēstures saglabāšana. Mūzika zināmā mērā ir tikai puse no veseluma, mēs par veselumu uzskatām mūzikas video, kur dzirdama gan mūzika, gan redzams, kā mūziķi tanī laikā izskatījās – tā ir īstā vēsture.”

Šobrīd kanālā redzami dažādu žanru latviešu izpildītāju videoklipi, kanālam attīstoties, plānots veidot autorraidījumus, tematiskus videoklipu blokus, kā arī informēt par aktuāliem notikumiem mūzikas un izklaides dzīvē Latvijā.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu