Fiļa un Allačka oficiāli izšķīrušies (26)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas estrādes dzīvā leģenda Alla Pugačova un viņas ceturtais vīrs Filips Kirkorovs paziņojuši tautai sēru vēsti - pāris oficiāli ir šķīries.

Atgādinām, ka pāris neoficiāli bija pašķīries jau pirms gada, taču presē abas puses šo faktu kaismīgi noliedza. Kā informē laikraksts "Dzīve", mākslinieki esot gaidījuši skaistu un piemērotu mirkli, lai šo ziņu publiski apstiprinātu.

Par mediju šīs ziņas nodošanai kalpoja populārā televīzijas dīva Lolita, kuras raidījumā arī tika paziņots šķiršanās fakts. Skatītāji sākotnēji nav spējuši noticēt viņas vārdiem, taču sava šova noslēgumā Lolita vēlreiz apstiprināja šo ziņu.

Lolita atzina, ka bijusi ļoti aizkustināta, kad viņas dzimšanas dienas rītā kā pirmā apsveicēja piezvanīja tieši Alla, viņas esot ilgi un draudzīgi pļāpājušas. Sarunas gaitā Pugačova arī atklājusi: "Mēs ar Fiļu esam šķīrušies."

Tad, pēc Lolitas vārdiem, Pugačova palūdza viņai to "taktiski pateikt" savā raidījumā, "jo ap to visu ir daudz minējumu, izdomājumu, tāpēc, ja var, pasaki to taktiski".

To, ka pāris bija nolēmis lūgt paziņot par šķiršanos Lolitu, vēlāk apstiprināja arī Kirkorovs.

Lolita paziņoja par slavenā pāra šķiršanos raidījumā "Kurš mājās ir saimnieks?", kas bija veltīts šķiršanās tēmai un drīzumā tiks demonstrēts Krievijas televīzijas ēterā.

Kā vēsta laikraksts "MK", ārēji Kirkorova un Pugačovas attiecībās nekas nav mainījies. Pēdējās nedēļās viņi kopā ierodas dažādos pasākumos un pat kopā vakariņo restorānos, bet pēc tam dodas katrs uz savu dzīvokli.

Intervijā laikrakstam Kirkorovs atzina, ka lēmums paziņot par šķiršanos bijis pareizs.

"Visi sevi izsmēluši. Dzīve mainās. Parādās apstākļi. Bet lielos vilcienos nekas nav mainījies, un es gribu to pateikt visiem cilvēkiem. Tas, ka mūsu pasēs tagad nebūs divu zīmogu, neko nemaina mūsu attiecībās. Neviens nekādus tiltus nededzina. Tā nav sadzīviska šķiršanās, kā cilvēki parasti domā par laulības šķiršanām, - ar histērijām un trauku plēšanu. Mēs esam saistīti viens ar otru uz mūžu. Es biju un palikšu viņas bruņinieks, kura sirdī bija, ir un būs tikai viena sieviete. Viņu sauc Alla," stāstīja dziedātājs.

Pirms Kirkorova Pugačova bija precējusies ar Kristīnes Orbakaites tēvu Mikolu Orbaku, režisoru Aleksandru Stefanoviču un producentu Jevgēņiju Boldinu. Kirkorovs un Pugačova apprecējās 1994.gada martā Sanktpēterburgā un tā paša gada maijā salaulājās Jeruzalemē.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu