Ķīpsalā atkal rādīs mūziklu "Mūzikas skaņas" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīpsalas hallē no 17. līdz 20. novembrim notiks vairākas slavenā mūzikla "Mūzikas skaņas" izrādes latviešu valodā.

Izrādē galvenās lomas atveidos Marija Naumova, Juris Žagars, Dace Volfarte, Lauris Reiniks, Rēzija Kalniņa, Lily, Harijs Spanovskis, Ilze Vazdika un citi. Mūziklā piedalīsies Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris diriģenta Normunda Vaiča vadībā, sieviešu koris "Dzintars" Airas Birziņas vadībā un Latvijas Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji. Mūzikla režisors ir igaunis Ivo Ēnsalu.

Tā kā izrādes notiks valsts svētku laikā, apmeklētāji Ķīpsalas hallē gan pirms izrādēm, gan starpbrīdī, gan pēc izrādēm varēs apmeklēt svētku tirdziņu, kā arī ieturēt maltīti vai iemalkot tēju vai kafiju kādā no desmitiem kafejnīcu.

Mūzikla "Mūzikas skaņas" iestudējuma latviešu valodā izrādes Rīgā pirmo reizi notika 2004. gada pavasarī. Tagad tās varēs skatīt atkal, taču tās atšķirsies no pagājušajā gadā notikušajām, kuras rīkoja igauņu firma. Šoreiz mūziklu producē izstāžu sabiedrība BT1, turklāt biļetes maksā lētāk.

"Mūzikas skaņas" ir viens no pasaulē populārākajiem mūzikliem. Tā pamatā ir Ričarda Rodžersa mūzika un Oskara Hammeršteina II vārdi. Scenārija autori ir Hovards Lindsejs un Rasels Krauss. Teju visas mūziklā atskaņotās dziesmas ir populāri hiti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu