"Rūpnieciski" radītās popzvaigznes topa virsotnē (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Apvienotās Karalistes singlu topu okupējušas "rūpnieciski" radītās popzvaigznes.

Pirms nedēļas Šefīldas jaunie roka censoņi Arctic Monkeys negaidīti gāza no Apvienotās Karalistes singlu topa pirmās vietas meiteņu trio "Sugababes", bet šonedēļ pirmo vietu ieņēmis īru zēnu kvartets Westlife ar kārtējo balādi "You Raise Me Up". Arctic Monkeys un "Sugababes" attiecīgi ieņem otro un trešo pozīciju.

Otrs augstākais jaunums pieder mūzikas dīvai Keitai Bušai (Kate Bush), kas pēc ilgāka klusuma brīža atgriezusies ar jaunu dziesmu "King Of The Mountain". Savukārt 7. un 8. vietu ieņēmuši amerikāņu popmūzikas produkti - aktrisīte un dziedātāja Hilarija Dafa (Hilary Duff) ar "Wake Up" un 90. gadu saldie zēni Backstreet Boys ar "Just Want You To Know". Vienīgais rokmūzikas jaunums pieder grupai Maximo Park, kas iekļuvuši 17. vietā ar "Apply Some Pressure".

Albumu topā pirmajā vietā debitē Robijs Viljams ar jauno plati "Intensive Care", R&B trio "Destiny''s Child" ar labāko dziesmu izlasi ierindojušies 6. vietā, un veterāni Supertramp ar "Retrospectacle" - 9. pozīcijā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu