Arctic Monkeys debitē pozīcijā numur 1! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šefīldas jaunie roka censoņi Arctic Monkeys negaidīti gāzuši no Apvienotās Karalistes singlu topa pirmās vietas meiteņu trio "Sugababes".

Puiši, kas savas ģitāras saņēmuši kā Ziemassvētku dāvanas tikai pirms trīs gadiem, šonedēļ ar pirmo singlu "I Bet You Look Good On The Dancefloor" (Domino rec) debitē britu singlu top pozīcijā numur 1.

Arctic Monkeys: dziedātājs Aleks Tērners (Alex Turner), ģitārists Džeimijs Kuks (Jamie Cook), basģitārists Endijs Nikolsons (Andy Nicholson) un bundzinieks Mets Helders (Matt Helders).

Jau nedēļas vidū UK topa provizoriskie dati rādīja, ka singls "I Bet You Look Good On The Dancefloor" ir par 3000 kopijām priekšā līderim - Sugababes "Push The Button". "I Bet You Look Good On The Dancefloor" uzskatāms par grupas pirmo īsto debijas singlu - pirms tam tika izdots tikai limitēts "Fake Tales Of San Francisco".

"I Bet You Look Good On The Dancefloor" tika laists klajā 17. oktobrī gan CD, gan vinila formātā. Vinilā iekļauts papildus "Bigger Boys And Stolen Sweethearts", savukārt diska versijā atrodama vēl trešā kompozīcija - "Chun Li''s Spinning Bird Kick".

Otrs augstākais kāpums šonedēļ britu singlu topā pieder puišiem no McFly, savukārt albumu topā pirmajā vietā debitē Prodigy ar singlu izlasi, Simply Red ar "Simplified" ierindojušies trešajā vietā, bet Depeche Mode ar jauno plati "Playing The Angel" - sestajā vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu