Bils Vaimens: visas zvaigznes uz skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir zināms "Rhytm Kings" sastāvs, ar kuru pirmo koncertu Baltijā sniegs bijušais grupas "The Rolling Stones" basģitārists Bils Vaimens (Bill Wyman).

Kopā ar grupu "Rhytm Kings" Vaimens ir izdevis jau četrus mūzikas albumus, kā arī koncertējis visā pasaulē. Šis "Rhytm Kings" sastāvs ir vairākkārt mainījies. Ar Vaimenu kopā spēlēt ir vēlējušies daudzi mūziķi. Albuma "Struttin’ our Stuff" ierakstīšanā piedalījās Eriks Kleptons, Gerijs Brukers (no grupas "Procol Harum") un citi.

"Rhytm Kings" sastāvs, ar ko Bils Vaimens brauks uz Latviju, ir pārsteidzošs:

Alberts Lī (Albert Lee) – viens no pasaulē labākajiem blūza ģitāristiem, muzicējis kopā ar Eriku Kleptonu un Džo Kokeru Endijs Feirvezers Louvs (Andy Fairweather Low) – spēlējis vienā grupā ar Vanu Morisonu, Džordžu Harisonu Beverlija Skita (Beverlie Skeete) - melnādainā vokāliste, kura piedalījusies pēdējo trīs Enijas Lenoksas albumu ierakstā, kā arī izpilda daudz dziesmas kopā ar "Jamiriquai" Terijs Teilors (Terry Taylor) – grupas "Willy and the Poor Boys" dalībnieks Kriss Steintons (Chris Stainton) – ierakstījies kopā ar Džo Kokeru un Eriku Kleptonu

Spriežot pēc šā saraksta, Rīgā 8. oktobrī viesosies viens no spēcīgākajiem "Rhytm Kings" sastāviem grupas pastāvēšanas vēsturē.

Biļetes uz "Rhytm Kings" koncertu ir pieejamas no 1. augusta "Biļešu paradīzes" kasēs. Biļešu skaits ir ierobežots. Tikai tagad biļetes ir pieejamas par 20 latiem. Informācija un biļešu rezervācija: 7371000, www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu